Стр. 6 з 17 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 161

Обговорення: Kess v2, чи ні?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    я купив тільки сьогодні kees v2 клон.. я б сказав, як ви кажете стоїть потрійний.. звичайно, там буде? причини.. а я.. продавець сказав мені, що я 60 маркер в розпорядження, після чого повинен замінити мікро -, вартість-10 €..
    все, що є? c? gi? засіб ? або ? так процедура? у вас вже? мав справу з заміною мікро?

тоді я не зрозумів, якщо маркер використовується, щоб читати і писати..якщо б це було так на одній машині їх потрібно 2.. ( за винятком непередбачених ) я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    я купив тільки сьогодні kees v2 клон.. я б сказав, як ви кажете стоїть потрійний.. звичайно, там буде? причини.. а я.. продавець сказав мені, що я 60 маркер в розпорядження, після чого повинен замінити мікро -, вартість-10 ?..
    все, що є? c? gi? засіб ? або ? так процедура? у вас вже? мав справу з заміною мікро?

тоді я не зрозумів, якщо маркер використовується, щоб читати і писати..якщо б це було так на одній машині їх потрібно 2.. ( за винятком непередбачених ) я помиляюся?
    Доброго дня, чи можу я знати, чому всі кажуть, що kess ? краще півня?у мене є v54 але я хотів би купити також kess v2 я можу знати, що ви можете? зробити ще й тому, що всі говорять, що ? краще?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    зроблені копії всіх файлів, які знаходяться в мікро sd карти і покладіть їх в сторону...так що, день, коли закінчаться жетони...вставляєте його резервну копію, яку ви зробили раніше, і ви повернетеся до 60 маркер...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    Citazione Спочатку Написав darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    зроблені копії всіх файлів, які знаходяться в мікро sd карти і покладіть їх в сторону...так що, день, коли закінчаться жетони...вставляєте його резервну копію, яку ви зробили раніше, і ви повернетеся до 60 маркер...
    та я думав про це.. але я не знаю, що мікро монтує.. насправді чекаю, що мені спадає, а потім я намагаюся його прочитати... ( із законом )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    монтує micro sd 2 гб...класика що ви використовуєте для мобільних, ви можете прочитати cn в adattatoro usb або адаптери sd-карти.

НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    монтує micro sd 2 гб...класика що ви використовуєте для мобільних, ви можете прочитати cn в adattatoro usb або адаптери sd-карти.
    Потім цю карту micro sd ? формат, таким чином, що наші операційних системах прочитають, підтвердіть??

чому? вчора я пробував прочитати вміст micro sd, є в інтерфейс Autocom/Delphi зробити резервну копію і не вдалося, чому? використовує файлову систему не розпізнає windows...і навіть хотів відформатувати..
    його вивели відразу з кардрідера.
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    так, якщо вставити в комп'ютер розпізнає його і зроби резервну копію....у той час як мікро-sd діагноз файли всередині читає тільки програму autocom/delphi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але це рішення правильне, навіть якщо я вже? щось на зразок святого письма або тільки якщо ви робите bk новий, скажімо,......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    навіть якщо у вас вже? щось на зразок священного писання...х? ? краще, якщо ти знову...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але все ж, якщо хтось мені пу? перейти читання або вам потрібно прямо bk мого....

Стр. 6 з 17 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •