Терпіння і чеснота сильних..
mmmhhh...veeery дивно...у вас є спосіб читати дизельне паливо вводять в експлуатацію?? і як етап, і відповідні датчики, як ти ставив??потім я хотів запитати, коли частина як працює?? йде ? чотири чи вважаєте, "хромая"??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
На холодний старт робить відмінно, двигун працює на чотирьох регулювати як orologgio, я замінив датчик фази, вважаючи, що може вплинути на пуск двигуна, але нічого, незабаром я зробив розподіл, я перевірив, ну і фази і все інше, я перевірив на діагностики, а також корекції дизель все ОК ( я заявляю, що використання kts 650 з FSA), те, що я думаю ? що є якийсь знос на осі розподільного валу, але я ricredo відразу, чому? автомобіль йде дуже добре..
я мав на увазі, коли ви f? дефект, який не...після того, як частина...але якщо ви говорите, що нормально працює...
у будь-якому випадку, як сигнал значення крутного моменту, як ви поклали??
від подивитися тут....ця процедура не робить вигляд, а мені навіть в майстернях vag...
ті ж дії, тому проведено у випадку, якщо двигун і 16v..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Сигнал фази і час вприскування ? ок, спробував з осцилографа Bosch FSA кривих порівняння, ця процедура ?дуже цікаво щодо заздалегідь reregolare шків, що до 5 кутових градусів... дякую за пораду мені повідомити? про ситуацію ? ви знаєте,