Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 56

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    Привіт ugoboss мені сказали бути впевнений, що з mpps або півник можна? tranquillamnete читати в послідовний мій ебу що? я підкреслюю, незважаючи на те, edc16c39, має різні програми, полягає в тому, 2400. В мережі, крім того, я бачив у списках різних car, підтримувані як mpps, що півник, що мій автомобіль не ? є. Якщо в момент читання ебу не зможете знайти в списку свій автомобіль, як я можу? є альтернативи?
    Дякую, як завжди за підтримку!
    сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці
    я не думаю, що 159 має edc16c9, або я помиляюся.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Чудово, я хотів зрозуміти це. Зараз я чекаю прибуття інтерфейс elm327, для якого, як і обіцяв, як тільки я можу замість hw і sw мого ебу. Якщо hw і sw дорівнюють своїм більше причин я не винен, що проблеми, я теж в послідовний.

ugoboss прощає невпевненості, але, бажаючи працювати в послідовний зараз я б не хотів, щоб завдати шкоди або приймати кошти не сумісні!

Ще раз дякую обом!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ! Mpps nn робить не завжди edc16c39? В 1.9 фс без проблем
    швидше за все, ви ангел, я, як я написав, те зроблено в bdm-за браку часу (послідовний займає близько 50 хвилин) ви повинні спробувати її.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Привіт,
    у мене ж машина MPPS v12 працює відмінно, читається на 45хв і написано в 1 хв.
    Якщо ви не хочете розпоряджатися протягом цієї хвилини, може бути, спочатку зробіть резервну копію BDM, проте в гіршому випадку-в разі блокування запису, ви повинні прочитати flash в BDM та відновити файл (eventualit? віддалена, але необхідно враховувати) і переписати його в BDM.
    Що HW і SW у вас є?
    Якщо вам потрібно ще запитайте, як добре!
    123alexs

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт,

дійсно, дякую всім за підтримку. Я вважаю, для? - то думки суперечливі на можливість? перепризначити в послідовний.
    Тягнучи якийсь висновок, мені здається, що в будь-якому випадку дорога краще ? зробити це в BDM.

123alexs ти просто мій двигун? 2.0 jtdm 170 ? Якщо, звичайно, ваш досвід ? важливо. L' HW, я повинен його знайти написано фізично на корпусі ебк правильно? Щоб знати, як SW я думаю, повинен прочитати ECU і раніше, але просто хотів бути впевнений, що його можна зробити в послідовний cos? я можу купити і інтерфейс програми, виправлені. І для цього я й звернувся до вас!
    Звичайно, тільки там, щоб справу вдалося?, і sar? дякую за ваші поради, місце і все!

Дякую!!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Щоб конкретно знати, HW і SW потрібно зробити, EcuID з sx MPPS але, звичайно, ви повинні мати кабель, або ви можете підключити його діагноз з кабелем ELM327 і Програми Multiscan/***********. Якщо ще nn ви діагностичних вам порада про купівлю перш, ніж все інше!
    Не довіряйте ключові слова фізично бути присутнім на Ecu, чому? автомобіль, можливо, зазнала upgrade sw.
    .... закрити клапан EGR!!!

123alexs

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Щоб конкретно знати, HW і SW потрібно зробити, EcuID з sx MPPS але, звичайно, ви повинні мати кабель, або ви можете підключити його діагноз з кабелем ELM327 і Програми Multiscan/***********. Якщо ще nn ви діагностичних вам порада про купівлю перш, ніж все інше!
    Не довіряйте ключові слова фізично бути присутнім на Ecu, чому? автомобіль, можливо, зазнала upgrade sw.
    .... закрити клапан EGR!!!

123alexs
    123alexs ви і 2,0 jtdm 170? Ви насправді перше, що я хотів зробити, це просто купити діагностичні продукти. Його провести? у декількох, то ви знаєте, HW і SW. Тоді, можливо, rego88 спробує? з півник.

Моя кінцева мета ? просто видалення сажового фільтра і закриття EGR! ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    залежить від року випуску автомобіля.... деякі підключені за can, а інші-k, і інші до цих пір не знаю, провідні.... я пропоную вам прийняти півень 48 так що ви можете прочитати її в послідовний драйвер, 159 що ? одно потім у разі ускладнень читати по bdm

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •