Спочатку Написав frantik3 докази того, legendary добре!!!!! інших змін не istreresi egr, але, можливо, інші Я не бачу, чому? ви повинні завантажити файл, якої ви не знаєте, які зміни. Mah....
я вкладу файл без останньої області, теж, чому? я не знаю, що це було зроблено !!!!!
Спочатку Написав frantik3 я вкладу файл без останньої області, теж, чому? я не знаю, що це було зроблено !!!!! Точне. За те, що я запитав, що це таке щось змінити.
Спочатку Написав cawadany Точне. За те, що я запитав, що це таке щось змінити. ви прости орі цій області і dtc
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Спочатку Написав legendaryslave от у вас, ви знаєте, що Спасибі legendaryslave , я зробив зміни тільки в частині виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог , зараз все працює , дешево і зробити !!!
вибачте, хлопці, але в перепуске відпрацьованих тому також адреса 0dab16 цього? величезне спасибі!!!!
відключити DTC 1440 і 0400-0409. Зніміть кришку з interp
Спочатку Написав ecutano Спасибі legendaryslave , я зробив зміни тільки в частині виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог , зараз все працює , дешево і зробити !!! нічого
Правила Форуму