Результати 1-7 з 7

Обговорення: mazda mx5 проблема лямбда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120

mazda mx5 проблема лямбда

привіт усім у мене є клієнт з mazda mx-5 2003 року, 1.6 бензиновий двигун, який має проблеми з лямбда-зонда і хотів би зробити перепризначення, я хотів запитати, якщо лямбда може? виключити з картку, якщо погоджується це зробити чи ні, чому? я хотів би зрозуміти, що ця річ тут, перш ніж говорити про карті сильно відрізняється від оригіналу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    привіт усім у мене є клієнт з mazda mx-5 2003 року, 1.6 бензиновий двигун, який має проблеми з лямбда-зонда і хотів би зробити перепризначення, я хотів запитати, якщо лямбда може? виключити з картку, якщо погоджується це зробити чи ні, чому? я хотів би зрозуміти, що ця річ тут, перш ніж говорити про карті сильно відрізняється від оригіналу.

пошти, файл-орі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Вибачте, я ще не файл, ми залишилися лише на словах, я хотів би мати уявлення про витрати, щоб побачити, якщо мені потрібно замінити датчик, чи ні, чому? виключається з ебу, те, що я хотів знати прямо зараз ? якщо ? здійснимо, як, що, якщо ? рекомендується виключити або краще залишити її включеною

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    Вибачте, я ще не файл, ми залишилися лише на словах, я хотів би мати уявлення про витрати, щоб побачити, якщо мені потрібно замінити датчик, чи ні, чому? виключається з ебу, те, що я хотів знати прямо зараз ? якщо ? здійснимо, як, що, якщо ? рекомендується виключити або краще залишити її включеною
    ми говоримо датчика до або після кет? я спочатку в будь-якому випадку заміняв і не хотів би виключити...другий немає проблеми,се або не се робить нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ок, спасибі за інформацію, якраз приводять мене машина, і я можу зробити діагностику, ми бачимо, який датчик буде проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    що ебу монтує?
    ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Я намагався зв'язатися з дівчиною в машині, але я сказала, що тепер не може lasciarmela навіть не половина дня, тому я нічого не знаю, може бути в тиждень, якщо я можу я збираюся зробити читання cos? я знаю, сказати все, що

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •