Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: Info Grande Punto 1.2 8v IAW 5SF3M2

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Привіт tonytuner практично мені ? довелося робити карту на grande punto 1.2 65 л. 8v evo я прочитав файл з fgtech galletto v2 ? я ? вискочив файли 576 kb розсікли 448 kb щоб відкрити його з ecm titanium потім змінений і практично тепер не знаю як повернути його в 576 kb для його запису ви б знали, як це зробити, враховуючи, що я намагався шукати й питати на форумах, і ніхто мені не відповів, якщо ти я міг би допомогти тобі, то я буду дуже вдячний

користувач називається tonyteam і не tonytuner крім того, як ви можете бачити, і був забанений.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    користувач називається tonyteam і не tonytuner крім того, як ви можете бачити, і був забанений.
    Я зрозумів, а msport не могли б ви мені допомогти щодо моєї проблеми????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    Я не бачу файл, і я сподіваюся, немає проблем з контрольною сумою, ви можете зробити це, використовуючи шістнадцятковий редактор, вставляючи відсутню частину, щоб повернути його в 576 kb
    якщо ти в ecm, спочатку потрібно створити файл 128 кб, а потім з'єднати до того, 448 kb

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав tt225 Visualizza Messaggio
    Я не бачу файл, і я сподіваюся, немає проблем з контрольною сумою, ви можете зробити це, використовуючи шістнадцятковий редактор, вставляючи відсутню частину, щоб повернути його в 576 kb
    якщо ти в ecm, спочатку потрібно створити файл 128 кб, а потім з'єднати до того, 448 kb

Ось файли ori
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Велике спасибі за відповідь, problena, і що я не знаю процедуру точно її різати і riallungarlo-тобто, як це зробити, визнати, наприклад, ecm ce зроблено з допомогою winhex, визначивши блок, як на початку 01fff а що стосується подовження я не розумію, які адреси дати могли б ви люб'язно aoutarmi dicendoni про те, як зробити, щоб уникнути блокування ecu, завдяки багато за допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    З Winhex потрібно скопіювати першу частину файлу від 0 до 01FFF і вставити її в початок файлу, 448kb від раніше створеного

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    З Winhex потрібно скопіювати першу частину файлу від 0 до 01FFF і вставити її в початок файлу, 448kb від раніше створеного
    Привіт tt225 слухай, ти бачив пост створений мною знову? Я практично спочатку створюється файл, 128 кб, і потім ще, 448 kb змінено надалі я вставив файл від 128 до 448 kb з winhex і я ? вискочив файли 576 mb прямо зараз ви гадаєте, я можу спокійно писати? Graxie за допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    Процедура ? правильно,? я не бачу файл

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Процедура ? правильно,? я не бачу файл
    Якщо ви йдете, щоб побачити нових пост подивитися, я зараз cn мобільний телефон? відразу по приїзду додому в той місці.але у вас, коли-небудь зроблених на цих ecu?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •