Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Обговорення: Проблема alfa 159 120 mjtd

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші
    якщо б це був маховик, ви повинні відчувати себе також шумів, коли тому дефект, і навіть коли вимкніть і знову ввімкніть машину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    поштовий файл машини, так він запевняє, що мод і добре, і egr, і був правильно закритий. крім того, smonterei фізично egr, щоб побачити, якщо і застряг... не в перший раз, що робити....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    може бути навіть якоюсь інжектор!не ? просто далеко!намагається бути більше? scupoloso!хотів би виключити маховик,бачив, що робить е? на прискорення поступового і різкого немає!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Двигун тремтить, рухається так, як він пішов до 3, як на божевільну, що на марші
    вибачте freddyecu але в цей момент, як казки, здається, + seghettamento, що traballamento від маховика...цікаво, що-то зі знижкою до mapputura він це робив? іноді кроком, які починаються дуже рано викликають seghettamenti схожі, але насправді, не бачачи карту ? неможливо допомогти вам можуть бути тисячі речей...ах, очевидно, якщо він почав робити це після + легко, що це несправність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    у нас є декілька порад..пошті карту
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.
    точно такий же двигун, у вас є ін'єкції, які належать до тієї ж родини edc16c39, а також для вас мови і схожа ,і багато зусиль, щоб зробити діагноз на форумі, я рекомендую вам зробити, випробувати машину на хороший механік з досвідом роботи на цих автомобілях, проблем може бути багато, і тільки, включивши в неї іноді вдається зрозуміти, де.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Я намагався б faren їздити з діагнозом нападу і перевірте параметри, щоб зрозуміти більше?, у діагностиці є помилки?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •