красиве і цікаве обговорення...але мені хочеться запитати...чому? не ? була доведена до кінця?
чи ви це зробили, але в іншому місці? я питаю, тому що дуже цікаво в цьому відношенні...
красиве і цікаве обговорення...але мені хочеться запитати...чому? не ? була доведена до кінця?
чи ви це зробили, але в іншому місці? я питаю, тому що дуже цікаво в цьому відношенні...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
be conlcusione ? що, зіставивши з інформацією метод через break point, карта lambda має величезний вплив на продуктивність і дим машини, ви повинні risucire дати максимум повітря, що ви можете дати турбіни орі і відрегулювати правильно лямбду, але inieviutabilmete якщо ви душі продуктивності вище 3000 оборотів курить, ammeno не слідувати erogazioone оригінал, потім опустіть під 80mm3 на дизель вище 3000 оборотів
те, що не розумію я ? як пу? карта обмеження йдеться тут ? карта лямбда-нехай курять автомобіль з зміни на карту, час riscalata? якщо повітря, яке ви маєте ? завжди, що зміна ставлення стехиометрической і дата тільки дизель-й?...мені здається, що ви прочитали в попередніх постах у цій дискусії, зміна р? грубий на карти, лямбда, що, якщо я правильно пам'ятаю, в edc16-2 відповідно до maf, а інший-відповідно до map...на мою скромну думку, було б спробувати, він повідомити правильно, обидві ці карти, прийнявши всі розрахунки є журнальний столик, не даючи кроком до cazzum...хоча я повинен сказати, що на мій погляд, головне-мати карту повідомлено, більш жорстка, ніж inganata st? у повідомити moddare, як ви повинні карту перетворення нм>iq, що я пам'ятаю ? карту, на якій ecu йде "sceqliersi" час відкриття форсунки у відповідній карті час...
ув'язнення те, що я кажу, якщо мод з карти слід логіці методу повідомлено, ви не можете? вимагати повідомити ecu на деякі карти, а не інші, але ви повинні робити все з congnizione причини...
Точно є? що я зробив, я повідомив також карти overboost, турбо-і залізничних , здавалося, право мені теж карту, нм/IQ я переробив, як 150, але до 350 нм максимального крутного ? у puntoax від оригіналу я залишив ori масштабуючи значення ininfluenti, що я був впевнений, що ECU буде интерполированное, як 25 75, 125 і 175 нм
ви не дотримуюся думки...і тому, що не може побачити роботу в карту мені важко інтерпретувати ваші думки...
що виходить тепер mppa нм>iq-150 адаптований до 120?? якщо ви зробили тільки, щоб отримати ідеї про те, як moddare ваші те промові я поділяю...прямо зараз? мені дуже цікаво зрозуміти щось в пі?...
хлопці..нехай..в цілях чисто наукових, карту повідомлено ? відмінний огляд...але в цілях продуктивності і споживання палива, тести зроблені, як від мене, що від tidus..а також підтверджується msport...обдурив робить його більш...
Я намагався зробити тисячу міркування, навіть разом]...але я взяв карту "проінформований про те," видаліть мод на bp часів, і підняв той же час в пунктах.
Машина йде ще й курить менше.
Пояснення може бути у карті overboost: ecu ви йдете, щоб вибрати час 90mm3 але в карту overboost не те, що бо а потім використовує останній доступний..і ось, що ви курите...але...це відноситься до часткових, де шляхом обману дизельного палива ? ще й % turbo ? рівності (turbo, який працює швидше, більше reattivit?) але не у "весь травень"...тут turbo ? все одно, і навіть дизель...ну, обдурили курить менше, і йде більше.
Ймовірно, c'? те, що вислизає десь...але єдиний мод, який ми зробили для тестування ? була лише в тому, що у час.
Очевидно, що час не піднімаються до cazzum, але завжди приходимо до x мм3 дизельного палива.
Повторюю, крім того, що 100mm3 для турбіни серії ЗАНАДТО багато...
але якщо мапу overboost ? riscalata, щоб повідомити, що ecu працює і на всіх картах, тому що ви говорите: "що не має, що бо а потім використовує останній доступний"?
це міркування, то застосовується більш методом обдурять, де ви стрибати прямо в "карту кран форсунок" (Tinj) і, отже, немає підстав не відображені ecu вважає, що дати overboost цієї дати iq, але в реальності? якщо у ін'єкційних більше, а потім він тепло і дим...
багато evvero ? у edc15 метод, оману передбачає, як вище тільки що написав, а якщо riscali всі карти, щоб повідомити, що ecu не паліть і машини v? сильний...
крім того, я читав пост jacktheripper, де він каже, що машини впорскує "спокійно" 120mm3 навіть якщо з турбо кремезний і машини не курить нічого з мапу проінформований про те,...
Ви не палити 100mm3 необхідні, як мінімум 1.7 1.8 бар, я тепер ходити в 94 мм3 приблизно, і у мене є fumosit? прийнятним в каналізацію, звичайно, на картку повідомлено, дуже вони роблять elimazioni фільтрів в порівнянні з насоса і тепла