Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Карту Lancia Ypsilon 1.3 multijet 75CV

місце на карті lancia Ypsilon 1.3 Multijet 75 к.с., DSG, зроблені мною, для навчання, для нових користувачів, що для думки від найдосвідченіших

Додам, що карти 1 і 2 турбували, 1 до мінімуму тремтіти і 2 в мета-газ після 1750 робив я, 4-я перероблена з **** у спокої в пк дому ? набагато краще, хоча перші 2 місце-нетбук, 3-тепер клієнт бо маючи правильне швидко на нетбук murava за кілька секунд до 3000 оборотів, 4 поклали на нього вантаж завтра, але має бути ок.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт tidus,
    але ваш пост і свою думку?
    або ви хочете поділитися вашої роботи?
    quadrando карти і зауважив, що залишив Lim.di пара, можливо, за межами драйвер грі, щоб ваш вибір?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Мапу 4 ? ок, це добре,, ? файл для вивчення нових користувачів, я не торкнувся всі обмежувачі крутного моменту, так? деяких я не потребував, ? для жінки, справді ? навіть занадто ретельно, була в такому захваті, скаржився, що він не міг в гору, потім DPF, так було добре, туди обережно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    привіт думку, що програму ви використовували для мод карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Використання ECM titanium

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Використання ECM titanium
    Якщо ви створили драйвер, всі карти драйвер, який ви згадали?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ні, досить того, що ви шукаєте тут, на форумі і знайдеш все, тут c'? все, щоб зіставити кожен автомобіль, просто шукати у нижній частині 1.3 multijet 75cv і 90cv, як карти ? однаково, щось змінити тут і, і, може бути, з'? деяке зміщення на картах і турбіна ? управляється з фіксованою геометрії, але завжди сенсорами, але в цілому вони ідентичні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    ні, досить того, що ви шукаєте тут, на форумі і знайдеш все, тут c'? все, щоб зіставити кожен автомобіль, просто шукати у нижній частині 1.3 multijet 75cv і 90cv, як карти ? однаково, щось змінити тут і, і, може бути, з'? деяке зміщення на картах і турбіна ? управляється з фіксованою геометрії, але завжди сенсорами, але в цілому вони ідентичні
    Ви, я знав це ... я просто Хотів створити драйвер в комплекті

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •