вибачте.... на додаток до ебу новий.... що має продуктивність kit??? інтеркулер і просто??? що каже мати в будинок?? від 177cv скільки???
вибачте.... на додаток до ебу новий.... що має продуктивність kit??? інтеркулер і просто??? що каже мати в будинок?? від 177cv скільки???
Я не обертати обговорення). 5, що проблема існує? Дозволи?
вибачте, на pag5? я не зрозумів проблеми.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Доброго дня, вибачте, якщо відповідаю тільки зараз, для відображення потрібно просити Симона, він, вона розміщена на комплект залежить, якщо ваш bmw і 177hp або 184hp і якщо механічна або автоматична.
У разі, якщо 177cv в комплект входить: вентилятор, плюс, 335 з raltivi наконечники pr addatare вилка, ic плюс, рукав collegameto турбо інтеркулер підвищеної міцності, новий блок управління двигуном, і якщо б було автоматичне nuvo гідротрансформатор.
Якби 184hp візьми рукав турбо інтеркулер, чому " залишається тією ж.
Все йде, закодовані за допомогою діагностики BMW оригінальні.
З повагою, Давид.
комплект bmw performance, скільки резюме ви повинні приїхати як для 177 по 184??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ах..вибачте, я хотів би запитати, чому bmw надає в цей комплект, інший блок управління??не просто оновити файл ecu орі??
чому? cos? зробити вас платити більше? гроші![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
? відмінне устаткування або-у всякому разі, ecu новий, але, тим не менш, навіть маючи обладнання одно завжди налаштований і в зашифрованому вигляді.
Bmw гарантує, 15квт тобто 20cv приблизно, незалежно від автомобілізації . В інтернет-каталозі Realoem знайдете багато інформації на цей комплект , просто вкажіть рік і модель автомобіля.
cio? на практиці змушують вас платити ecu новий, щоб заробити жалюгідні 20 puledrini???гроші, які він витратив би, щоб оплатити комплект ви можете взяти тур в паломництво від кращих mappatori європи..***** prensivo кожен рахунок можна ? можливі витрати вам