схожа на ту, що m образив 2,4 jtdm від 175cv
завжди уникаючи сказати castronerie...якщо я правильно пам'ятаю, турбіна ori автомобіля від тебе цитується повинно бути gt2052v...
змінено розміри крильчатки з відповідним оздобленням і, звичайно, різні відносини/r...крім того, що по-різному "атак" та/або фланці, що завгодно....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
по-моєму те, що робить його по-справжньому innafidabile будь двигун більше, що pme в патронник, що вона насправді його впливу на кривошипно-шатунний механізм при дуже високій, на мою думку, повторюю, є egt, похідні від часу 1200 us наприклад...все дизельне паливо, що згорає поза циліндра....також з 1800 бар тиску в рампі не v? ще, що відправити блудницями спрей уприскування з відповідним процесу згоряння, на якому інженери мають плюнув крові, щоб отримати його, у деякому роді... крім того, час inj дуже довгі створює сильне невідповідність між прес-rail obbiettiva(cio? те, що повинно бути), і rail press ефективною " (cio? те, що насправді насос hpcr поклали) до зниження протягом останнього навіть 200 і більш бар...сказав це? я хотів би сказати, що вводити масивні кількості дизельного палива та їх кількості повітря в циліндри, в короткий час, f? однак підняти pme...? їх треба прийняти, наприклад, вираховуючи, скільки pme "перетравлює" 1.9 mjet twinturbo, можливо, навіть накачавши собі p? ще, для довідки, щоб знати, куди нам пу? штовхати...не в останню чергу я хотів би зазначити, що якщо зібрати форсунок більш великими, то ви повинні розрахувати, якщо установка ori c'? е? наприклад, годувати їх правильно, в протилежному випадку ? все марна праця....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
але, кажуть, інжекторів "стандарт" про різних двигунів, у нас є межа вприскування? я тебе, наприклад, я на 120cv з inj ori inietto близько 100mm3 дизельного палива, тиск в rail максимальна 1700bar і другий мій розрахунок для ін'єкцій 100 мм3 палива в 1600 бар мій інжектор між часом відкриття шпильках, заряд конденсаторів і все працює майже 1200 us, це може бути обмеження, наприклад, для інжектора є jtdm від 120cv? я не розумію, і я не розумію, як може себе з часом, хоча я бачив, що це тиск понад 100 мм3 дизель шкідливими і шкоду продуктивності, якщо ви не курите,
мені здається, що gt2056 встановлюється з 210 л. с. і gt2256 версії ovbviamente для двигуна fiat монтується на 175cv, але я повинен виглядати добре, на ці автомобілі, деякі збирають старий td2306, що, здається, робить дуже добре свою роботу, керований клапан aloop закрито позиціонується як змінюваною геометрією, але не знаю, як змінної або фіксованої, турбіна старого 2.4 136cv unijet