Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 59

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23

Форсунки-й? витрата для 1.9 jtd-m 16v

Привіт всім, мені було цікаво, якщо б хтось зробив експерименти з іншими типами форсунок або заміни голки розпилювача форсунки на встановлені на 1.9 140-150cv.
    Виходячи з того, що 140cv підключає 0445 110 111 і 150cv i 0445 110 243 або 391, що можна зробити, щоб отримати інжектора, дуже швидко?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я робив це на fiesta 1.6 tdci, як ви сказали на мій пост, звичайно, ми говоримо про різних курсів між 1.6 і 1.9, тому, безумовно, за рахунок збільшення витрати форсунок bisogner? збільшити Rail в іншому випадку я не знаю, якщо спрей сара правильний.такий же тиск, наш ECU управляє без особливих змін, п'єзоелектричні форсунки нових multijet 2 1.6 і 2.0?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Пояснити краще....що слід поліпшити в цей двигун??шпильки ? невід'ємною частиною пульверизатора...
    щоб отримати гарний р? потужності-й? потрібно тільки зробити хорошу карту без заміни нічого
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Що я повинен покращити? ну я "тільки" дістатися до 250cv реальними, я знаю, com'? зробив форсунки, у мене gi? розібрані ким-то... ви впевнені, що досить просто зробити карту, щоб мати 250cv? Ви пробували розрахувати час вприскування для справи? у 110mm3 форсунки оригінальні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав Blackhawk Visualizza Messaggio
    Що я повинен покращити? ну я "тільки" дістатися до 250cv реальними, я знаю, com'? зробив форсунки, у мене gi? розібрані ким-то... ви впевнені, що досить просто зробити карту, щоб мати 250cv? Ви пробували розрахувати час вприскування для справи? у 110mm3 форсунки оригінальні?
    привіт...так..я думаю, що це насос, форсунки mjet150hp вони здатні зробити 250cv реальні...насос як написано тримає 1800 бар, і я думаю, інжекторів.
    Я можу сказати, що на jtd115, з vnt25 наддувочного повітря і вихлопних газів, насос-форсунки оригінальні у нас є прокатне 193cv (egt на 900gradi).
    Тепер, втім, ми його насос орі (вал і клапани плюс) і з інжекторами ori ми s3 від 260cv обмін вручну.
    Останній крок в процесі стосується установки форсунок на 120mjet...ми тестуємо

Для 150cv, що ви запитаєте, я думаю-й? досить isuoi форсунки і свій насос, може бути, тримав її до 1800 бар і терміни, 120mm3.
    Для збільшення, я не думаю, існують форсунок "сумісні", але підіть зроблено роду надбавки (у відсотках).
    Як вже? я писав в іншому місці я думаю, для високих ****lli обробки, ви кидаєте чер карті час розраховано і потім вона переходить в спроби встановлювати з egt.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я прокатне 234cv на 147 1.9 mjet 140cv з вихлопної ******,intercoller плюс,турбіна, збільшилася і, природно, зіставлення,в результаті власник зробив також насос-форсунок і у нас відповідну карту,а не ми більше прокатне але машина переконує, набагато більш сильний, і я впевнений, що коли досягли, як 260cv.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я прокатне 234cv на 147 1.9 mjet 140cv з вихлопної ******,intercoller плюс,турбіна, збільшилася і, природно, зіставлення,в результаті власник зробив також насос-форсунок і у нас відповідну карту,а не ми більше прокатне але машина переконує, набагато більш сильний, і я впевнений, що коли досягли, як 260cv.
    вибачте.. що турбіни використовували для цієї конфігурації?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Blackhawk Visualizza Messaggio
    вибачте.. що турбіни використовували для цієї конфігурації?
    висновок bmw 330.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    висновок bmw 330.
    повинно бути garrett gt2256v якщо я не помиляюся...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Хлопці, я почав цю дискусію, але я не хочу перевести їх у слова, хто більше? коні, чому? якщо вас smontaste ваші двигуни та їх metteste на гальма двигун, ви побачите, що ваші коні-набагато менше.
    Це я кажу з досвіду, бо я брав участь у тест на репетиції.
    На 1.9 mjet 16v має добре відомі проблеми поршні, так як вони до межі тиск в номер близько до 200bar. Багато залежить від відображення, але карти зроблені не з ing. bosch motorsport, це призводить до приблизно в 200-210cv. Мови, що я роблю ? щоб мати надійність? наближається двигуна. Я гарантую, що двигун з 260cv на роликовому випробувальному стенді, так що не реально, але gi? менше, не ? може пройти навіть 20 хвилин по автомагістралі з прискорювача в планшеті. 20 хвилин я сказав, добре подумайте, на скільки... з цього випливає, що якщо двигун в початковій конфігурації ? народжений, щоб працювати, час вприскування близько 700us, і ми їх проводимо за 1200us, не potr? бути надійним, крім того, ми повинні працювати з авансів занадто високі, що тягне на PCP в номери, проїхавши 200 бар тиску. З цього виникає потреба і форсунок, які можуть надати високі кількості? дизельного палива в найкоротші терміни posiibile..

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •