Привіт ,я хотів би думка мод файл від мене, як на початку mappatura.Allego файл орі і файлів mod.
Привіт ,я хотів би думка мод файл від мене, як на початку mappatura.Allego файл орі і файлів mod.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-09-2013 до 12:01
мапу повністю переробляти і по мені f? також пошкодження машини. вивчає всі карти, які ви зачепили, а потім виберіть.
Ну і даремно....не найменшого сенсу.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Всім привіт ....
Господа .. я ціную вашу думку.. але як я ніколи напис і машина v? добре ?? навпаки ? бронювали для видалення seghettamento, що він у 1200giri..
не тільки, я вирішив цю проблему, але машина v? навіть краще !
чому ви говорите, що не має мінімальний сенс ??
я sar? неправильно, звичайно, але я видалив питання, який я ...
дякую за всі відповіді
давайте:
*1C1BA0 ви знаєте, що ??
*1E9BEE ? відредаговано dell'8-9% від 1.2 до 17мм^3/i... чому? потім продовжити, як ніколи?
*1EDBD8 бажає удачі, що машина має механічного регулювання тиску, altrementi бідна турбіна!
*1EFEA0 те ж саме, в іншому випадку CATABOOOOOOOOM!!! (вибачте)
*1F0C38 ви знаєте, що ??
тиску в рампі надмірно високою і з обмежувачем не підходить, я думаю, що ти не завантажується взагалі, в іншому випадку, як мінімум, ви б з ладу.
на закінчення я місце розташування ca po, можливо, намагаючись зрозуміти, де він втручається в які карти і де закінчуватися.
спасибі за всі корисні коментарі.
машина з цієї карти v? ну і в мене немає проблем!
і вже я не думаю, що ecm titanium, помиляєтеся, карти...
спасибі всім!!!!
привіт, я не ігнорую ваші коментарі .. але якщо я скажу, що навіть машина не заводиться або що у мене проблеми..
що черг .. по-моєму, не ? точно-точно.
far? як ви сказали .. привіт і ще раз спасибі
крім ігноруючи поради пишіть, а також речі, не правдивої бачив, що ніхто не написав (winword або що у мене проблеми..
що черг) якщо це форум, то вас приймають за іншого, де будь-карті буде розміщена анотована негативно, а потім будуть зв'язуватися з вами в приват, щоб vendertene один неправильний форум,закриваю обговорення, враховуючи, що карту та " добре,логіки, а також і машина буде на 100%надійною.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]