Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок я зрозумів, але чому? ви хочете зробити мод на нову карту ? у машині читати файл, зробіть мод, тобто місця, ori і mod, cos? давайте подивимося, якщо ви зробили роботу правильно, якщо ви хочете, ви також запуск в холод.......edc 16 на групи vag іноді мода повторюється більше очок за це ? марно працювати на файл, який не ? ваш.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Ок, я хотів би це зробити тут, щоб вивчити його, тому що машину я не можу тримати його дуже...так sistemavi l egr стартера я писав і consegnavo в день
    ніколи не поспішай робити всі ці речі, говоріть ясно з клієнтом, тому що проблема може бути завжди з-за рогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    дорогий ангел, кажу тобі з досвіду, жив, коли проводяться такі роботи, приділіть трохи часу, правило n1-чому? ви ніколи не знаєте, що може? трапитися під час запису файлу, а потім ви повинні перейти в bdm, а потім мораль іноді вона займає і день х вийти, що й інші ? як ви сказали, всі колеги в попередніх постах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ок, спасибі, останнє, що раніше метод, щоб закрити його, і права немає? просто не можу читати вас терр? в курсі
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •