Всім привіт, якщо я закрию l Egr на vag edc16, як правило, методом tappandola мене несправність?
Всім привіт, якщо я закрию l Egr на vag edc16, як правило, методом tappandola мене несправність?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
поштова орі, і моделювання, і подивимося, може бути, у вас залишилося кілька шматочків басейн............. edc 16 vag ? головки блоку, якщо ви хочете після мод можна поставить навіть lamierino..........
на vag edc16, як на ті групи fiat просто закрити картку, не потрібно закривати їх фізично, все, що не заблоковані відкритими або які вступили в електричній частині маршруту, в цьому випадку загоряється контрольна лампа
Тоді практично lamacchina є egr вже повернуто, але не помістили в мапо, отже, від пошкодження його на цей шлях, але залишаючись повернений ще несправність? чи можете ви сказати мені щось навіть на гвинтах. у теплом, так і в перший раз, що я роблю...я скачав файл на форумі і тільки x studio прямо зараз, тому що я не міг читати файл машини grazzie ще не все
ви повинні розмістити його в тому, що закони, може бути, ми можемо допомогти, а не інший взяв dl форум.........
Тоді хлопці, можливо, я висловив зло, автомобіль не має modifice в ебу вони просто заткнуть l egr фізично...і, отже, від пошкодження зараз, з поправкою, що я зробив на qst файлу, який потім фару навіть на машини індикатор залишиться горіти або може залишитися, навіть фізично..x відносно l стартера може abdare?
поштовий файл машини і мод, який ви зробили
якщо egr в закритому, добре карта може бути закрита навіть фізично, що не помилка, але " те, що вам говорять і те, що марно, що місця тестовий файл, щоб побачити, якщо це добре, читати свою з машини, відредагуйте його, а потім місця, управління.