Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Зателефонувати зареєстрований професіонал, хто зробив цей****роботи ? образа в категорії, у мене немає проблем, щоб сказати їй про це в обличчя...

Якщо ви хочете спробувати зробити це самостійно, дотримуючись драйвери не ризикуєте, нічого, залишаючись спокійним кроком), потім перед завантаженням, ви завжди знайдете коментарі на форумі. Рада, що я даю ? кинути це абсолютно, що не з'? нічого хорошого, і почати з****.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Зателефонувати зареєстрований професіонал, хто зробив цей****роботи ? образа в категорії, у мене немає проблем, щоб сказати їй про це в обличчя...

Якщо ви хочете спробувати зробити це самостійно, дотримуючись драйвери не ризикуєте, нічого, залишаючись спокійним кроком), потім перед завантаженням, ви завжди знайдете коментарі на форумі. Рада, що я даю ? кинути це абсолютно, що не з'? нічого хорошого, і почати з****.
    Спасибі Сандро за втіху .
    справа в тому, що експериментувати я прив'язаний машина, і це нормально, я defappate інших і йдуть добре..
    тільки, що мені не хочеться робити експерименти на машинах клієнтів і cos? я допомогти професіонал. тільки, що не отримав ніякої вигоди . тут вперед зробити? лише зміни, які я розумію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    ОК, МАШИНУ В РУХ . ПЕРЕВСТАНОВИВ, ПОМИЛКА ДАТЧИКА ТИСКУ DPF.

Я заявляю, карту робить навіс золота, перш ніж почати розбирати . в діагноз я зробив виходячи регенерації до мене, що пропала турбіна.

Тепер, що я роблю ,навантаження ще мапу ori cos? від скидання помилки, або я намагаюся видалити їх діагноз?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio

Я заявляю, карту робить навіс золота, перш ніж почати розбирати . в діагноз я зробив виходячи регенерації до мене, що пропала турбіна.

Тепер, що я роблю ,навантаження ще мапу ori cos? від скидання помилки, або я намагаюся видалити їх діагноз?
    якщо ви спробували регенерації примусової турбіни повністю KO, ви, ймовірно, тільки заповнені, далі фільтр, крім того, коли щілини погано, турбіни, олія йде в трубу і, якщо є ? dpf, а також на те,... спробуйте стерти помилку, і якщо його відразу змусити нас на кілька км, супер дороги, щоб змусити його прибирати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Спасибі, Сандро , завтра з ранку спробую .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825

більш fap масло може що намазав датчик тиску в роздільного, вже траплялося.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    більш fap масло може що намазав датчик тиску в роздільного, вже траплялося.
    де я можу його знайти ? на dpf або раніше ? та тому, що dpf, то я повинен видалити тільки карту ? повний. дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    де я можу його знайти ? на dpf або раніше ? та тому, що dpf, то я повинен видалити тільки карту ? повний. дякую
    дотримуйтесь трубку/все, що від fap і прибуття на датчик тиску, як правило, і поруч із двигуном.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я в повному....
    але вибачте, але перед установкою турбо можна було й чистити fap я використовую миючий засіб, залишаю у ванній на ніч, потім промити його водою, потім, як каже сандро піти на супер дорозі і розігрівати добре fap.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Я не ? прийшов на розум. Тоді ж, як тільки зрозуміла, що працює defappo.. хто-небудь знає, якщо на цій Ecusafe або коли вони добре працюють?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •