Стр. 33 42 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima
Результати, з 321 330 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    c'? мало поекспериментувати, змінюючи пульверизатора та збільшення сопла 15/20%, і результати були відчутні, навіть не карту, а не карту, це збільшує обсяг gasolioda 75 приблизно 90mm3 без llaungare час і rail, такий rail, деякий час вприскування, аванси в розрахунок і з турбонаддувом плюс як і 2.4 jtdm в gt2260k і перевищує спокійно 200 резюме

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    замість c'? дуже потрібно експериментувати, враховуючи широку доступність? в розпилювачі і голки.
    вибачте, але те, що ви написали, однозначно, не ? нічого нового? логічно, що maggiorando має pi? витрата..
    Я мав на увазі на практиці, якщо хтось вже отримав? досвід установки форсунок витрата більше, з інших авто серії або, якщо змінити свої млини тонкого помелу , цвяхів, пружин і зумів набрати інжектор працює, встановлюється на стіл (не просто замінити розпилювачі) з введенням нових кодів ima в залежності від масштабів.
    Я хотів би знати, якщо хто-то був досвідчений і мав доступ до кодів різних компонентів.
    Слід враховувати запас потреби в цьому випадку 15-20%, не ? хороше рішення, якщо у вас немає таблиці калібрування інжектора cos? відредаговано, так як часи, які ми додамо в карту не будуть точними і об'єм в см3 не буде? цим, не в змозі так мати карту повідомлено правильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я, звичайно, розумію, якщо ви пу? допомогти я виконання цієї роботи на старому fiesta 1.6 tdci, який я мав, l уприскування палива був обмежений, тому ми замінили форсунки до школи з тонкого помелу для хімічної промисловості зросли на 18%, що було надбавки відповідно до datasheet різниці між 110cv і 90cv, а потім відображається час вприскування 110 і montTa турбіна зі змінюваною геометрією в gt1544 110 к. враховуючи, що fiesta був уже? все, щоб управляти сенсорами і квант-друге, прокатне більш 140cv в школі, і я не без продуктів зчеплення, форсунки, надбавки і дозатора до школи відняли в мене 140? l один тут, в перуджі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    що означає pressure gage? тут миха всі ми-філософи ;-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Я хотів би мати якийсь погляд з кодами під рукою, щоб порівняти їх, так багато роблять запасів, але покладатися тільки на якийсь pompista, не турбуючись роботи.
    Хтось зібрав 110 308 на 147?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    що означає pressure gage? тут миха всі ми-філософи ;-)
    тиск, виміряний використовуйте трохи уяви!
    Citazione Спочатку Написав Blackhawk Visualizza Messaggio
    Я хотів би мати якийсь погляд з кодами під рукою, щоб порівняти їх, так багато роблять запасів, але покладатися тільки на якийсь pompista, не турбуючись роботи.
    Хтось зібрав 110 308 на 147?
    я давно разом з другом ми довго вчився на надбавки інжекторів, на жаль ? результат, що єдине, надбавки без особливих проблем ? те, що ви робите, встановивши форсунки 120mjet на 115, але також у тому, що шлях змінюється (ледве кут розпилення) на жаль, форсунок альтернативні інші машини, проте, неможливо встановити, у фізичному сенсі! Однак, ці дуже збільшення тиск в магістралі rail дозволяють досягти дизель досить багато резюме, близько 260-270, а потім кожні додаткові надбавки, виявляється, мало цікавить...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    ти зробив тест з 115, я повинен поліпшити 140 л. с. euro3, не з'? великий вибір, або 341, або 308, я навіть спробував запитати f.lli bosio, якщо я даю йому мої 111 і я їх maggiorano щоб мати таку ж або вище об'єм 341.
    Звичайно, це дасть мені таблиці калібрування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    але 140 не насос 1350 бар, якщо не помиляюся? фізично насос тримає тиск понад 1600 бар, як насоси 120/150cv multijet?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    не знаю, хто придумав цей слух, що насоси на 140 і 150 відрізняються.. я не з вами.. але бачив, що називаються одні і ті ж речі після р? плита. Насоси 140 і 150 вони точно так само, я знаю, що коди alfa romeo різні, але коди bosch рівні. Те, що зміни форсунок і управління карту, навмисно обмежена 1400 бар, а не 1350. Насос 140/150 ? у CP1 R55, здатний благополучно надавати 80mm3 в 1800bar, протестовані на стенді bosch офіційного мої знання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дуже добре, я чув, що вони рівні, але мені хотілося підтвердження, в той час як насос 120? не я не зрозумів, впевнений, не ? насос 115, і форсунки не sopno ті 150-т разу різні, тому suppongoa мають тонкого помелу для самих маленьких

Стр. 33 42 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •