Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Карту я думаю, що можна, принаймні, що підійшов дуже поломки, були поліпшені карти, пов'язані з duty регенерації, тому дуже важливо, pi? були порушені деякі карти по ефективності ТС, що ви повинні бачити, як це роблять варіювати тиск.
    Масло, якщо хороша якість? і якщо long life drive пу? також продовжувати ті км, які очевидні, не ? у toccasano для органів, різних...
    Для мій особистий досвід з selenia я зробив близько 34000km з dpf і карту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Карту я думаю, що можна, принаймні, що підійшов дуже поломки, були поліпшені карти, пов'язані з duty регенерації, тому дуже важливо, pi? були порушені деякі карти по ефективності ТС, що ви повинні бачити, як це роблять варіювати тиск.
    Масло, якщо хороша якість? і якщо long life drive пу? також продовжувати ті км, які очевидні, не ? у toccasano для органів, різних...
    Для мій особистий досвід з selenia я зробив близько 34000km з dpf і карту.
    ок. зараз я намагаюся побачити, якщо я можу визначити недоліки, які ти перерахував, а вже без карти зібрати, тому що я не довіряю більше. якщо я можу запитати, принаймні, в цій другій картою, якщо я закрита і dpf. дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    зроблено так може працювати???
    я зробив видалення dpf разів . я просто не можу зрозуміти, якщо і зроблено добре. якщо мені хто-небудь підтвердження ? правильно я намагаюся, щоб заблокувати egr. спасибі всім допомоги
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    вибачте, питання . ви змінили cn драйвери або x, які ви знаєте карти, які ви зачепили....
    ви торкніться карти-не годиться. cn перша зміна, і маршрут відразу ж, або ви зробили з км??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Менш ніж в 10 км від готелю. Істина? ? ? що, оскільки я намагаюся дізнатися, я дав укладачів.і цю карту він оплачений soldoni на форумі. Той перепусток для моєї, чому? бачив, що сталося, я не хочу дебати за наступними темами заборонені, ніхто, принаймні, до тих пір поки я не впевнений .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    а 30000km для масла занадто багато...слід передбачити, особливо з dpf, і якщо у вас велике місто?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    Менш ніж в 10 км від готелю. Істина? ? ? що, оскільки я намагаюся дізнатися, я дав укладачів.і цю карту він оплачений soldoni на форумі. Той перепусток для моєї, чому? бачив, що сталося, я не хочу дебати за наступними темами заборонені, ніхто, принаймні, до тих пір поки я не впевнений .
    я вам скажу, щось зробити більш простим і ефективним. частини з файлу орі і повернути йому incrmenti в залежності від вашого досвіду пошта, файл,форум, я впевнений, що sar? раді запропонувати вам допомогу і поради.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    щиро карту і це дуже спірно, і якщо не rompevi турбіна відразу, звичайно, intasavi fap після декількох км.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви повинні робити це, чому? цюй? карти не повинні продавати, крім тих, онлайн-сервіс...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    між тим, системи, турбіни , виключіть dpf, а потім повернути карту з 0.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •