Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: помилка magpro2 v4.2

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

помилка magpro2 v4.2

всім привіт, хлопці, я сподіваюся, що душа добрий може мені допомогти, тому що я не можу вийти, я взяв трохи magpro2 v4.2 . Запуск установки, вводжу код активації, повна установка і все йде добре, потім підключити обладнання до машини, і встановити драйвер вручну з c/ magpro, і навіть це вдасться, то я відкриваю для забезпечення magpro2 і я отримую список всіх протоколів, активних я натискаю окей ви відкриваєте програму, вибираю моєї машини, я зв'яжу все, я натискаю окей і мені виходить ця помилка ФАЙЛУ (BAT OR MISSING, RESTART MAGP ANDTRY AGAIN) і якщо я натискаю на окей закрити програму скасування всіх протоколів з наслідком необхідності rinstallare все для того щоб увімкнути протоколи. Чи знаєте ви сказати мені, що я помиляюся, я впевнений, що і питання драйвера, але не можу зрозуміти, якщо мої дії та права. Будь ласка, допоможіть спасибі

ХЛОПЦІ, я зробив magpro працює, я хочу поділитися рішенням з вами, так що якщо у вас відбувається можна вирішити без проблем, я кажу про версії 4.2, не знаю, якщо 4.1 і те ж, і дії, які я відправлю у мене працює на windows 7, безумовно, на xp всі записи будуть різні. Тепер питання, якщо відбувається помилка, BAT ФАЙЛ OR MISSING залежить від водія, бо я їх встановлював від напряму c/magpro2 абсолютно неправильно, йдіть в диспетчер пристроїв, пристрою, підключеного disintallatela і пройдіть цю процедуру ( оновити драйвери, виконати пошук драйверів на цьому комп'ютері, вибрати драйвер зі списку драйверів пристроїв на комп'ютері, то FTDI, то направо, FTDI FT8U2xx далі), якщо windows вам, що сертифікати не були riconsciuti вас вибрали, ви погоджуєтесь, і ваш magpro blockquote? великий. Я сподіваюся бути в змозі допомогти багатьом з вас, ПРИВІТ, ХЛОПЦІ

ах, хлопці, тільки одне питання, чи можете ви сказати мені, де знаходиться recovery mode? Я не можу бачити, ні, хто-небудь знає, як встановити? дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 11-09-2013 11:01

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я дуже радий, я працював багато днів на це мою проблему, дотримуючись різних дискусій з цього питання, я навіть відкрив мій травень переробив трохи зварних швів, які мені не подобалися тим, щоб потім прийти до рішення, що я написав, і поділитися ним з вами, тепер я бачу, що ми були більше ста чоловік, які відвідали мій пост, ставлю вам простий питання про те, як повинен встановлюватися recovery mode, і ніхто мені не від якоїсь невеликий рада. Я дійсно дуже радий.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    Можливо, ніхто не знає, як встановити recovery mode, не вірю........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    не з'? режим? recovery на magpro, знаходитесь на mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    У мене проблема з 147 140 к.с з magpro2 мене зчитує інформацію і досягнете точки, які потім з'являється вікно, яке говорить, ебу невідомо і назад, а мені нема чого робити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    спочатку "дані" тільки що ви тому ідентифікації ecu знижує оберти? читання, що перебуваєте у нижньому, центр "швидко"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Ну я може завершити ідентифікацію

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    може бути інструмент, який не йде або на автомобілі.
    спробуйте інший інструмент, або на іншій машині

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Я читав, що на edc16c8 в magpro2 nn йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93