Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    На датчик витрати повітря я повісив трубку, але завжди використовую maf off cos? всмоктуване повітря ? pi? лінійний і більш високі обороти і дозволяє мені надати 120mm3 не заглиблюючись надто лямбда.
    Для авансів не розумію, на що ви не згодні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Форсунки по-моєму з 250 кінських сил трохи до межі,ось чому? я хотів змусити їх слід враховувати запас потреби. Мій тренер сказав, що, на жаль, не забезпечили таблиць з надбавки для кожного тиску і iq? враховуючи, що ? сказали, що є,плюс на 12/15% до 1800 бар, і це дуже близько до надбавки, які мають ті Ducati corse, я хотів спробувати ці карти. Прямо зараз? щоб мати трохи більше? нижче я поставив карти від 150 кінських сил до 1500 бар, так? під впорскує більше? і як тільки вона потрапляє в 1600 бар законодавством терміни delta, а потім я ж egt, і я, здається, погано мати 870 250 градусів з 2 бар.. Зараз я просто намагаюся поліпшити сталість тиску turbo, чому? до 4000 оборотів він робить мене падає і дереться, падає до 1.9'e було 2.05, дивна річ ? що з журналу, відкриття vgt не слід, просто чудово значень в карту та у 4000/4200 тому, коли зниження дивно геометрії закривається. Я читав коментар Сандро, в якому ти сказав, що слід виключити контролер pid, щоб стримати добре, але як це зробити? Якщо ви тягнете рядок прямо в 10000? Чому? мій друг намагався cos? і бігли краще. Я намагався використовувати pid 2.4 210 л. с. має турбіну схожий, тільки трохи більше? невеликий, як pid 16v, як мої оригінальні, змінюється все трохи нічого, та саму, здається, ті 16v 150 лз.
    Тепер, однак, заряд 1 бар до 2000rpm, 1,5 бар 2250, 2.1 бар 2500, 2.3 2800, 2.2 до 3000, потім падає поверсі,2.1-4000, 4000 розмір: 1.9 а потім повертається у 2/2.1. Від журналу геометрія 3800 оборотів ? 32% і на 4000 об ? 40% і я не розумію, чому? тому cos? враховуючи, що карту повинен відкрити іп?.
    В якості ін'єкцій, і я прибув в 88mm3 в 1924 обертів, 98mm3 до 2016 обертів,107mm3 в 2119 обертів і 120mm3 від 2250 до 5000..
    Курить тільки трохи нижче, якщо я кину все, gi? 1500, а вчора 5/10mm3 менше, нижче немає, робила нитки диму навіть у тих раундах, тепер я опустив, далі лямбда, щоб зробити ін'єкції-й? лінійний враховуючи, що раніше був якийсь спад, навіть якщо ви курите в цих оборотів йде добре, чому? 2200 об / хв не курить нічого. ? важко повірити, але навіть з 120mm3 не робить нитки диму.
    всі egt, що ви отримаєте хороші, не з'? погано, дійсно, 120 мм^3/не є, однак, не надто багато, щоб параметри, які ви собі, я думаю, що не в обличчя дим...
    Comunquer для регулювання турбіни, ви повинні відправити 0, PID, різні карти, на моїй edc15 були 12 карток, після турбіни зробити? те, що ви хочете вас, дотримуючись duty vnt, а потім tarerai власне ті цінності, щоб мати тиск цілі схожі на ті, які виміряні (не ? операція кілька годин, я використовувала місяць), то ви починаєте пробуджувати pid, P, li, підніміть до отримання шипи не високі, але в той же час добре rapidit? відповідь, те ж саме зробіть з фактором I, а D раджу тобі залишити його в 0.
    Не працюють ті, які ви взяли від інших машин, чому? змінюються багато речей, від однієї до іншої, навіть виглядає просто q..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    всі egt, що ви отримаєте хороші, не з'? погано, дійсно, 120 мм^3/не є, однак, не надто багато, щоб параметри, які ви собі, я думаю, що не в обличчя дим...
    Comunquer для регулювання турбіни, ви повинні відправити 0, PID, різні карти, на моїй edc15 були 12 карток, після турбіни зробити? те, що ви хочете вас, дотримуючись duty vnt, а потім tarerai власне ті цінності, щоб мати тиск цілі схожі на ті, які виміряні (не ? операція кілька годин, я використовувала місяць), то ви починаєте пробуджувати pid, P, li, підніміть до отримання шипи не високі, але в той же час добре rapidit? відповідь, те ж саме зробіть з фактором I, а D раджу тобі залишити його в 0.
    Не працюють ті, які ви взяли від інших машин, чому? змінюються багато речей, від однієї до іншої, навіть виглядає просто q..
    Капуста навіть 12 карти.. В моєї щиро я знав, що є 4,з них 2? у фазі регенерації так, щоб не стосуватися. Крім того, я не зовсім розумію, як редагувати їх, щоб мати більше? reatrivit? і враховуючи, що ? річ досить складна, може бути ? краще, якщо я залишу cos?. Також, чому? падіння тиску, що я ? близько 50 максимум 100mbar протягом декількох кіл, тому не так-то? проблематично. Тільки avr? трохи часу, щоб присвятити себе будете бачити? якщо вдалося вирішити.
    Для того, 120mm3, чесно кажучи, не думаю, що насос зможе йти далі, чому? їх inietto від 2300 обертів або трохи раніше до обмежувача, inietto 100mm3 до 2000 об,110 мм3 до 2150 обертів приблизно і після 120mm3. Крім того, що мене ? сказали, може бути достатньо для більш ніж 260 кінських сил. Хлопець за прокатне 260 к. с 110mm3 від 2000 до 5000,1750 бар rail і 2 бари turbo. ? я читав, що з тими цінностями, ви більше не? на 240 cv що для нього 260 потрібні на 120mm3 приблизно.
    Однак тепер ми говоримо, що карта c'? і машина йде чудово, не палити і без нагрівання.
    Про Maf, я знав, що температура пу? також можна читати з map, і що саме з бітами, щоб зняти Maf, після також може бути відключений. ? не здається, cos? мабуть..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Капуста навіть 12 карти.. В моєї щиро я знав, що є 4,з них 2? у фазі регенерації так, щоб не стосуватися. Крім того, я не зовсім розумію, як редагувати їх, щоб мати більше? reatrivit? і враховуючи, що ? річ досить складна, може бути ? краще, якщо я залишу cos?. Також, чому? падіння тиску, що я ? близько 50 максимум 100mbar протягом декількох кіл, тому не так-то? проблематично. Тільки avr? трохи часу, щоб присвятити себе будете бачити? якщо вдалося вирішити.
    Для того, 120mm3, чесно кажучи, не думаю, що насос зможе йти далі, чому? їх inietto від 2300 обертів або трохи раніше до обмежувача, inietto 100mm3 до 2000 об,110 мм3 до 2150 обертів приблизно і після 120mm3. Крім того, що мене ? сказали, може бути достатньо для більш ніж 260 кінських сил. Хлопець за прокатне 260 к. с 110mm3 від 2000 до 5000,1750 бар rail і 2 бари turbo. ? я читав, що з тими цінностями, ви більше не? на 240 cv що для нього 260 потрібні на 120mm3 приблизно.
    Однак тепер ми говоримо, що карта c'? і машина йде чудово, не палити і без нагрівання.
    Про Maf, я знав, що температура пу? також можна читати з map, і що саме з бітами, щоб зняти Maf, після також може бути відключений. ? не здається, cos? мабуть..
    я розраховував на edc16c39 мене, виглядають на 10 карт: 2 пропорційно, 4 intedrale, і ще 4 для диференціала.
    У будь-якому випадку ? можливо, що турбіна робить тобі цього тренда, навіть, чому? не у вас є датчик тиску, який здатний pi? 3 бар абсолютних. гірських 3,5 якщо ви нижчою, в іншому випадку один з 4bar абсолютні. якщо pensore йде на максимальний pid не можуть добре працювати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    я розраховував на edc16c39 мене, виглядають на 10 карт: 2 пропорційно, 4 intedrale, і ще 4 для диференціала.
    У будь-якому випадку ? можливо, що турбіна робить тобі цього тренда, навіть, чому? не у вас є датчик тиску, який здатний pi? 3 бар абсолютних. гірських 3,5 якщо ви нижчою, в іншому випадку один з 4bar абсолютні. якщо pensore йде на максимальний pid не можуть добре працювати!
    Ок, тоді я буду знати, що не все я знаю, всі карти в PID. Однак, якщо читати добре, мій перший пост,і якщо подивитися на карту,то побачиш, що я вже? датчик 3.5 бар..
    Я не хотів поставити 4bar, чому? мені здається перебільшенням,gi? як тільки оборотів на 2.2/2.3 фіксований у вас є продати мене.
    Ви можете поділитися випадково адреси Pid?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Ок, тоді я буду знати, що не все я знаю, всі карти в PID. Однак, якщо читати добре, мій перший пост,і якщо подивитися на карту,то побачиш, що я вже? датчик 3.5 бар..
    Я не хотів поставити 4bar, чому? мені здається перебільшенням,gi? як тільки оборотів на 2.2/2.3 фіксований у вас є продати мене.
    Ви можете поділитися випадково адреси Pid?
    від 1e2330 знаходитесь 4 Д, 4 I, карти, різне, і, нарешті, *1e29c0 2 Стор.
    Датчик aveo не читав або не пам'ятаю, 3.5 все одно пу? йти!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    від 1e2330 знаходитесь 4 Д, 4 I, карти, різне, і, нарешті, *1e29c0 2 Стор.
    Датчик aveo не читав або не пам'ятаю, 3.5 все одно пу? йти!
    Спасибі,я для контролера pid мав на увазі зовсім інші..
    Де ти вказав? я бачив 6,а потім в 1e29c0 ще 2.. Як ніколи я ще не бачив 2? Я думаю, що у нас є ВР схожими на інших, але їх не бачу. Я бачив, що деякі зупиняються на 3750 обертів,ще на 4500 і ще на 5500. Прямо зараз? цікаво,враховуючи, що значення, які я в той спини, які однакові для всіх iq,не я повинен спочатку спробувати оновити тільки останній BP, поставивши його в 120mm3? Або я міг би також scalarla, віднімаючи 30 і 50mm3, і вийнявши стати 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Також, чому? за низький рівень iq, я думаю, що не втрутитися-й? так і моя проблема ? з високим iq, що не є в осі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Спасибі,я для контролера pid мав на увазі зовсім інші..
    Де ти вказав? я бачив 6,а потім в 1e29c0 ще 2.. Як ніколи я ще не бачив 2? Я думаю, що у нас є ВР схожими на інших, але їх не бачу. Я бачив, що деякі зупиняються на 3750 обертів,ще на 4500 і ще на 5500. Прямо зараз? цікаво,враховуючи, що значення, які я в той спини, які однакові для всіх iq,не я повинен спочатку спробувати оновити тільки останній BP, поставивши його в 120mm3? Або я міг би також scalarla, віднімаючи 30 і 50mm3, і вийнявши стати 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Також, чому? за низький рівень iq, я думаю, що не втрутитися-й? так і моя проблема ? з високим iq, що не є в осі.
    Вісь ? у випадку, якщо ти його відповідати обсягом замітки, інакше не отримаєте modulabilit?.

карти у мене виникають:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Тому, як казала тобі, рада ? працювати за коефіцієнтом P з зміни дуже незначні, враховуючи, що втручання, навіть скромний, часто включає в себе збільшення піку важливо.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів би, щоб читати ці обговорення в якийсь тренер звичайно тільки для curiosit? бачити, що особа роблять...по-моєму, колір(особи)йде, а приходить інша....ха-ха-ха...хлопці, ви не великі c'? що сказати...прості шанувальники, які знають набагато більше багатьох нібито padreterni з задерикуватий...
    продовжуйте cos? що ви сильні ноги
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Вісь ? у випадку, якщо ти його відповідати обсягом замітки, інакше не отримаєте modulabilit?.

карти у мене виникають:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Тому, як казала тобі, рада ? працювати за коефіцієнтом P з зміни дуже незначні, враховуючи, що втручання, навіть скромний, часто включає в себе збільшення піку важливо.

Я намагався оновити тільки pid з iq, що inietto? ? мало змінився нічого.. Тепер, однак, на практиці вдалося вирішити після журнал журналу. Я завжди падіння тиску на 4000 об., 2.1 проходить в 1.9 і в 200 оборотів сходить.. і їх спрацьовують pid, чому? геометрія проходить з 26% до 35% приблизно.. Я спробував відкрити її різко, аж до 12% на останній поворот і cos? я йшов за карту vgt від log? я робив 1.8 після 4200.. р? занадто мало..
    Сьогодні я підняв? я виявився занадто далеко, чому? ? знову втрутився його pid. Тепер я спробував опустити золоту середину, щоб побачити, якщо це добре.. все Одно машина йде тааак добре, і я думаю, що на 260 cv приблизно.. І що добре ? хто НЕ курить, якщо не між 1500 і 2200 зі всім вже? (вводить більш 110mm3 gi? до 2200 оборотів, і заряд 2 бар на 2300 оборотів)..
    Я використовую час вприскування розраховується по-різному і не так, як я робив раніше. Ти Сандро використання інтерполяції? Чому? я читав коментар, в якому ти сказав, що applicavi ж %, що тисни у ВР. ? cos? вони набагато більше? довгі, що при інтерполяції.. Я намагався використовувати цей метод, однак, і я час досить високими, і, щоб мати вз 4/4,5 градусів до 4500 оборотів в мене 3,6 градусів і більше? що файл 1.9 150 hp і 4,5 градусів пі? ducati corse, де використання часу уприскування. Я знаю, що не кілька градусів пі? (враховуючи те, що на середніх у мене більше?) ? з часів, що від cos? довгі я не можу по-іншому. Cos? com'? тому 910 градусів на 250.. До часу з інтерполяцією, які були набагато більше? короткі і заздалегідь-й? близько до вмт, що я ніколи не досягла 900 градусів..? тепер він ще доставки прямо повний.. Ось приклад...http://www.youtube*****/watch?v=AZHMe...FYBn3-2EnEAkwg. Я сподіваюся, що не порушувати правила, розміщуючи відео і точно ? увійти в autobahn німецька мова (у голландії протягом року).. Вважаючи, що не курить, на практиці, нічого всередині не бачу нічого) і працює на частоті 2,2 пік від 2500 до 3500, потім 2,1 до 4000, в яких має падіння в 1 9. по 200 оборотів, а потім повертається в 2,05 до обмежувача, як карта мети..
    Проте єдиний спосіб, щоб не робити ремонт pid ? відкрити багато геометрії у верхній частині з високим iq, і pr цього необхідно опустити обмежувачі.

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •