ступінь складності? якої-небудь операції всередині це завжди залежить від багатьох факторів, в будь операції пу? бути простою або складною в залежності від ступеня manualit? людини, в тому сенсі, як ви знаєте, рух і знаком всередині двигуна, залежно від стану зносу компонентів, якщо, наприклад, гвинт ? іржавий, вам на голову або ви "розріз"? якщо складіть у полон? з цим я не хочу поставити вас боюся, але якщо вони бачать людей, які намагаються від сонця роблять шкоди та призводять машину в майстерню, і ми повинні виправити. для всмоктування і камерою згоряння існують спеціальні препарати для очищення, нічого не зняти, так як навіть для чищення egr, скиди, зазвичай ми їх моєму з тиском всередині, знежирюють кошти pfofessionali з майстерні, і тоді ми soffiamo повітря всередині, поки вони не стають люстри. для тіл farfallati або впускних колекторів з очищення спеціальні спреї.
Не здається, але змінюється також працювати з візком для інструментів або портфель. Я дав свою думку в загальному порядку, чому? я не розумію, якщо ви хочете очистити колектори всмоктування або нагнітання
Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
Дякую
так, і клапана egr
тоді для системи рециркуляції ог використовую продукт green star, яка називається egr дизель cleaner, це добре як для чищення egr демонтований у руки, що машина горить, інструкції знайдеш в каністру, (потім у майстерні мені також робити прогулянки у ванну мити), або c'? сколково? використовувати його навіть в машині, на мотоциклі, я рекомендую двигун повинен бути в температурному режимі. я рекомендую вам спробувати машину в рух.
У будь-якому випадку, не приймайте це як звичка, чому? ці продукти, оскільки вони повинні зняти з осаду, висихають дуже протоки, тому правила кожен раз в той час, не щомісяця або кожні 10000 км