Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.
    Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав kekko Visualizza Messaggio
    Для очищення колекторів моїй машині ? просто, або я повинен звернутися з механіком? Процедура ? дуже складний.
    Залежить від того, якщо у вас конкретну апаратуру в гараж... якийсь викрутка, гайковий ключ, і т. д ..
    Ви можете перевірити ситуацію, від'єднавши трубопровід чорної гуми впускного колектора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ступінь складності? якої-небудь операції всередині це завжди залежить від багатьох факторів, в будь операції пу? бути простою або складною в залежності від ступеня manualit? людини, в тому сенсі, як ви знаєте, рух і знаком всередині двигуна, залежно від стану зносу компонентів, якщо, наприклад, гвинт ? іржавий, вам на голову або ви "розріз"? якщо складіть у полон? з цим я не хочу поставити вас боюся, але якщо вони бачать людей, які намагаються від сонця роблять шкоди та призводять машину в майстерню, і ми повинні виправити. для всмоктування і камерою згоряння існують спеціальні препарати для очищення, нічого не зняти, так як навіть для чищення egr, скиди, зазвичай ми їх моєму з тиском всередині, знежирюють кошти pfofessionali з майстерні, і тоді ми soffiamo повітря всередині, поки вони не стають люстри. для тіл farfallati або впускних колекторів з очищення спеціальні спреї.
    Не здається, але змінюється також працювати з візком для інструментів або портфель. Я дав свою думку в загальному порядку, чому? я не розумію, якщо ви хочете очистити колектори всмоктування або нагнітання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав kekko Visualizza Messaggio
    Gick я цілком згоден з тим, що ви сказали. Страх більше ? викликати його пошкодження. C'? qlc добавка, яка мені порад, щоб очистити протоки.
    Дякую
    ми говоримо всмоктування?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    так, і клапана egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    тоді для системи рециркуляції ог використовую продукт green star, яка називається egr дизель cleaner, це добре як для чищення egr демонтований у руки, що машина горить, інструкції знайдеш в каністру, (потім у майстерні мені також робити прогулянки у ванну мити), або c'? сколково? використовувати його навіть в машині, на мотоциклі, я рекомендую двигун повинен бути в температурному режимі. я рекомендую вам спробувати машину в рух.
    У будь-якому випадку, не приймайте це як звичка, чому? ці продукти, оскільки вони повинні зняти з осаду, висихають дуже протоки, тому правила кожен раз в той час, не щомісяця або кожні 10000 км

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •