Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -
    НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Хлопці, хто-небудь намагався використати модуль, який знаходиться в першому пості цієї сторінки ? Крім того, відповідно pin-код 7805 c' ? написав діоди купити...... як використовувати ? і, нарешті, поруч з pin 1 7805 c'? написано 1N4148, що хочеш сказати : що треба додати діод 1n4148 на цій гілці?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви повинні використовувати 2 діоди купити, залежно від наявності? кавуни(не жарт) написано 1N4148 не розглянути..

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    ви повинні використовувати 2 діоди купити, залежно від наявності? кавуни(не жарт) написано 1N4148 не розглянути..
    Але ти вже пробував цей модуль?....*****unque діодів є ще одна, в магазин, що спеціалізується на електронних компонентів я не можу слюди сказати нам, дайте мені дві діоди купити ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    упевнений, що я пробував, і йде до великим,для діодів, я, каже, просто два діода купити

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    упевнений, що я пробував, і йде до великим,для діодів, я, каже, просто два діода купити
    Привіт, я зробив як ви сказали ... я запитав двох діодів придбати !! Тепер я побудував форму.... але як це працює ? з схеми я бачу, що я повинен вставляти модуль між блоком управління і датчик витрати повітря, але як?...... таблиці різьблена робота, проводи, що з'єднують блок управління з модулем ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Харчування + і -, їх потрібно тільки перехопити і зрощування, харчування вторинної ланцюга витратоміра mail pin n.4 ви повинні зупинити і витратомір має бути відтепер живиться від дроту струм перетвориться з 12в ( гніздо pin 2 ) в 5в і щось..
    однак давати + вольт в ланцюзі вторинної resusciter? трохи ( дає якусь користь), але в кінці brucer? все опору всередині через напругу збільшилася..
    крім того, не ? дуже точний, як метод, як побудувати добре, напруга не ? ніколи не стабільним як 5в, що посилає ecu, при зміні робочої температури схеми, що s'? зрозумів, та струм навантаження з 12в, яка живить гарячої пластиною varier? і не мало напруга дати на датчик витрати повітря х, де ви barcamenerai між моменти, коли дим у комин, у моменти пропусків подачі..
    схема, яка діє на сигнал, де s'? згадувалося раніше, ? стабільна і там ви розміщуєте на всіх аналогових, кому не ліньки ( і існує в 3, 4,5 і 6 pin ) .
    Для debimetri цифрові c'? один з bmwpassion, що він створив, і він говорить, що багато функцій, але ще не надійшов у продаж

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Ви впевнені? Xk я qst nn, я можу бачити, але я побудував модифікатор сигналу x точки jtd
    І практично машина вимкнена сигнал вольт повинно бути між 1 і 1.2, і це також служить xk, коли датчик витрати повітря nn-ї працює? сигнал недостатньо..
    Це добре чи погано, ми зможемо компенсувати
    по суті, датчик витрати повітря nn працює повітря вимірюється в 700 замість повітря об'єктивної і 1200, як мінімум, на годину, з модулем повітря вимірюється 1000 щось робить.. А потім я помітив, що мг вводять впали з 8 до 6,5 мг

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    нещодавно я придбав права для того, щоб бачити вкладення і бачачи цю форму, я був здивований у тому сенсі, що я його тримаю вже? шматок
    встановлено значні відмінності, не відомо, якщо не світу, але відчуватися розмахом у більш високих оборотах.
    я намагаюся побудувати на цьому, що я вважаю більш неприпустимим для вулиці ще можливість? регулювання.
    хтось взяв? пробували?
    Immagine.jpg

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •