Як тільки він починає мені питання знімаю, тим часом, може бути, якийсь фахівець нам роз'яснює...
Як тільки він починає мені питання знімаю, тим часом, може бути, якийсь фахівець нам роз'яснює...
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
багато хто кажуть, що вони не закрили, egr, тому що під час регенерації блок управління робить роботу, даючи більше повітря в фап, інші кажуть, що з egr закритий регенерує краще..... у мене закриті багато з авто fappate і у мене ніколи не було проблем, я думаю, що ви могли відчувати себе комфортно.
Насправді я, шлях + 6000 км з egr закритий і ні ? успіх нічого, регенерації tr? 600 і 700 км, і все одно fap x me si pu? також розпадаються, головне, що тих, хто в ній користі ? двигун і всмоктування, повітря завжди чисте![]()
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
не забиває нічого, 2 прибутку мати egr навіть під час регенерації ? міф те, що машина відновлює краще, якщо egr працює
питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?
я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?
якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.
залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.