Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Як тільки він починає мені питання знімаю, тим часом, може бути, якийсь фахівець нам роз'яснює...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    багато хто кажуть, що вони не закрили, egr, тому що під час регенерації блок управління робить роботу, даючи більше повітря в фап, інші кажуть, що з egr закритий регенерує краще..... у мене закриті багато з авто fappate і у мене ніколи не було проблем, я думаю, що ви могли відчувати себе комфортно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Насправді я, шлях + 6000 км з egr закритий і ні ? успіх нічого, регенерації tr? 600 і 700 км, і все одно fap x me si pu? також розпадаються, головне, що тих, хто в ній користі ? двигун і всмоктування, повітря завжди чисте
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не забиває нічого, 2 прибутку мати egr навіть під час регенерації ? міф те, що машина відновлює краще, якщо egr працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    питання від початківців, чому? якщо egr ? закрито, повідомляє, що ? відкрита на 4%?
    я не можу точно відповісти, якщо запитати, хто має, складений у програмі ебу, у всякому разі, деякі діагностичні виявляється, на 3 і на деяких в 4, але' і' закритою.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав kekko Visualizza Messaggio
    я bravo 1.9 120 к.с. з dsg 2007 року. Що поліпшення ви отримали, коли клапан egr закритий?
    якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    якщо ви маєте на увазі поліпшення продуктивності, у вас немає, поліпшення є в довгостроковій перспективі, тому що труби всмоктування вас залишаються чистими, і машина продовжує працювати добре, я бачив збірників jtd fiat повністю закриті від осаду, який утворюється з допомогою вихлопних газів.
    Azz, добавки, ви не можете отримати той же результат?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    залежить від ступеня засмічення, в деяких випадках були розібрані і замінені колектори, тому що не міг очистити їх.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •