Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-65-65

Обговорення: Info panda 4x4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ви зробили те доказ, що я тобі сказав на початку обговорення вимірювання тиску в рампі?
    я змінив карту з тією, що ти мені в минулому ви з egr видалений, я очищений вручну, і я поміняв насос високого тиску... в даний час, здається, йде добре, нарешті, навіть якщо мені помилку egr в діагностиці, хоча і не спалахнув жоден індикатор.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вона може бути нормальною...
    положення клапана egr ? заблокований до 0% або все ще працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    вона може бути нормальною...
    положення клапана egr ? заблокований до 0% або все ще працює?
    Чесно кажучи, не знаю, клієнт ? повернувся сьогодні, і я зіпсував... я не міг перевірити. А клапан я чиста і повинен бути впевнений в нуль, я за помилки в діагнозі і мені не зрозуміло, для? світло не включається відразу, але після того, як поїздив трохи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    світло, я думаю, не включався відразу, оскільки, перш ніж ви увімкніть світло, то помилка повинна виникнути кілька разів, після чого блок управління перевіряє, що помилка ? є, дійсно, існує, а потім спалахує контрольна лампа несправності двигуна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав mirks Visualizza Messaggio
    світло, я думаю, не включався відразу, оскільки, перш ніж ви увімкніть світло, то помилка повинна виникнути кілька разів, після чого блок управління перевіряє, що помилка ? є, дійсно, існує, а потім спалахує контрольна лампа несправності двигуна
    Вибачте, якщо я не в курсі...
    На практиці індикатор горить, чому? зламався фіксатор спінетта egr, а потім був відключений роз'єм і ебу зазначив аномалії. Відновив все, тепер працює відмінно з продуктивністю.

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •