Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок
я не писав, що з допомогою цієї картки за збитки, так що якщо турбіна та двигун в нормі є, але маховик і зчеплення, якщо керівництво так aggeressiva, звичайно, зношуються і легко,для інших, як вже написав, не має ніякої логіки,і " зробив так, щоб з фіксованим кроком-скрізь, якщо ви хочете, ми можемо продовжити discutendola карту для карту, скажи мені, що таке кожну карту, що у вас збільшується і тому, що у вас збільшується, і це вам допоможе з задоволенням.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я трохи збільшила всі значення пропорційно повітря, впорскування і дизель x отримати хороший дохід... Якщо ти мені поради з кращих способів, дякую вас, і якщо ви можете сказати мені, по-твоєму, кращий спосіб x робити кроком на гніздо turbo і т.д. І якщо ви на своєму шляху, якщо є поліпшення, потужності транспортного засобу нове, велике спасибі pel ваша допомога
ну ти не пояснив, повністю політику в залежності від того, що і як мені таке в карту, що у вас є мод,кожен з яких використовує власну систему, але, звичайно, на відміну від того, що ви зробили ви можете отримати доставкою, лінійної і прогресивною.
ви могли б сказати мені, типу зростання, який для вас найбільш підходящим? візьмемо, наприклад тиску турбо все від збільшення у відсотках від оборотів xload, то від інших спінів інше значення і т.д.?
але якщо кроком всій карті press turbo з 10-20 % значення залишаються ті ж cotruttore тільки збільшення це пояснює ilgrafico 2d і той же, але переїхав ще вище.. якщо ти прокидаєшся в значення по-різному, графік змінюється ...см я хотів би зрозуміти ще речі на кроком і карти зроблені професійно, але ...я думаю, що з вашою допомогою це може статися... ви nolto готові....якщо ви можете дати мені ви, пояснення, взявши в якості прикладу pressine turbo, як alzeresti і чому виконуваних операцій з ecm..спасибі заздалегідь
почнемо з того, що ви не знаєте, як працює двигун, і ви не знаєте логіку роботи edc16c39 видно з файлу, який ви створили...
тому, як рада кажу тобі поставили оригінал...
тоді почніть з карти за раз.
Я був у т? я почав би торкнутися запитом пара ( але з 90% навантаження і від 1800 обертів, просто щоб побачити різницю)
міняйте обмежувач крутного моменту, звичайно, як ви це зробили...
тиск турбо від де ви вважаєте за потрібне... не ? як ви зробили це, ви...
все інше залиште оригінальний... особливо те, що ви не знаєте, що вони і їх експлуатації...
деталей мало і за кроком, де вам подобається більше?...
інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
карту ? все переробляти, на жаль
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]