Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 39

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Freddyecu Visualizza Messaggio
    мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?
    точною, якщо ви хочете думки-поради для мови каталізатор-fap,трубі,fap спорожніли і т. д. і т. п. відкрити конкретної посади, в іншому випадку тут не розуміє ще нічого.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Чому? його оцінюєте 0 см йде дуже добре і відразу досягає високих обертів?....шлях з 4, де він 2 і споживає набагато менше файлів в ебу з грудня і x тепер все ок, перевірив двигун і турбіна все ок

я не писав, що з допомогою цієї картки за збитки, так що якщо турбіна та двигун в нормі є, але маховик і зчеплення, якщо керівництво так aggeressiva, звичайно, зношуються і легко,для інших, як вже написав, не має ніякої логіки,і " зробив так, щоб з фіксованим кроком-скрізь, якщо ви хочете, ми можемо продовжити discutendola карту для карту, скажи мені, що таке кожну карту, що у вас збільшується і тому, що у вас збільшується, і це вам допоможе з задоволенням.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Я трохи збільшила всі значення пропорційно повітря, впорскування і дизель x отримати хороший дохід... Якщо ти мені поради з кращих способів, дякую вас, і якщо ви можете сказати мені, по-твоєму, кращий спосіб x робити кроком на гніздо turbo і т.д. І якщо ви на своєму шляху, якщо є поліпшення, потужності транспортного засобу нове, велике спасибі pel ваша допомога

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ну ти не пояснив, повністю політику в залежності від того, що і як мені таке в карту, що у вас є мод,кожен з яких використовує власну систему, але, звичайно, на відміну від того, що ви зробили ви можете отримати доставкою, лінійної і прогресивною.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    ви могли б сказати мені, типу зростання, який для вас найбільш підходящим? візьмемо, наприклад тиску турбо все від збільшення у відсотках від оборотів xload, то від інших спінів інше значення і т.д.?
    але якщо кроком всій карті press turbo з 10-20 % значення залишаються ті ж cotruttore тільки збільшення це пояснює ilgrafico 2d і той же, але переїхав ще вище.. якщо ти прокидаєшся в значення по-різному, графік змінюється ...см я хотів би зрозуміти ще речі на кроком і карти зроблені професійно, але ...я думаю, що з вашою допомогою це може статися... ви nolto готові....якщо ви можете дати мені ви, пояснення, взявши в якості прикладу pressine turbo, як alzeresti і чому виконуваних операцій з ecm..спасибі заздалегідь

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    почнемо з того, що ви не знаєте, як працює двигун, і ви не знаєте логіку роботи edc16c39 видно з файлу, який ви створили...

тому, як рада кажу тобі поставили оригінал...

тоді почніть з карти за раз.

Я був у т? я почав би торкнутися запитом пара ( але з 90% навантаження і від 1800 обертів, просто щоб побачити різницю)
    міняйте обмежувач крутного моменту, звичайно, як ви це зробили...
    тиск турбо від де ви вважаєте за потрібне... не ? як ви зробили це, ви...
    все інше залиште оригінальний... особливо те, що ви не знаєте, що вони і їх експлуатації...

деталей мало і за кроком, де вам подобається більше?...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
    починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
    не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
    на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
    на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
    на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
    карту ? все переробляти, на жаль
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    інший раду ? це не все, починаючи від 0 обертів і 10% навантаження
    починає mapapre від 1500giri і 50% навантаження
    не завжди дають те ж значення, приріст на всьому діапазоні оборотів, частини від 5-6% до 13, або 14%, і подивитися, як веде себе автомобіль
    на деяких картах типу тиску в рампі і turbo ? краще працювати в абсолютною, а не у відсотках
    на турбо від 150-160 балів і більше? завжди в звичайній зони до cio? від 1500pm і 50% навантаження
    на rail від 40bar в pi?,50bar...більше
    карту ? все переробляти, на жаль
    См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    См машина йде дуже добре з цією files встановлений грудня ....r, дуже швидко і швидко... Споживає менше і не палити, що дуже важливо
    Ну ви запитали думку і вам кажу, що це не так, і Magi1984 дав вам з дуже важливих порад,і ви хотіли рад, їх ви маєте, але і як і раніше сказати, stano, чому? машина йде добре, то тримайте його cos? якщо ви не задоволені.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •