zed-bull обладнання для клонування ключів.
zed-bull обладнання для клонування ключів.
be ви дали невірну інформацію, ви можете отримати новий транспондер, але не від ключа, а потім ви можете придбати ключ використовується і codificarti дистанційного управління, але не з допомогою книги, підручники та журнали, які ви згадали.
Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Так..але я відправив, а я..і навіть ти, по-моєму саме inzallanuto ( надмірно відволікатися ) не essermene помітив.
Цікаво, файли однакові для 156?? ебу ? ж, як і файли???
у будь-якому випадку я не можу завантажити, нічого не схеми ne файлу іншого, для якого вам треба? зачекайте. Я хотів, принаймні, почати знімати моделей для кіз як зробити підключення до школи...чому? з приводу програмування eeprom трохи досвіду минулого з різних ICprog..Картки maestro etc etc..я мав.
Мені потрібно продовжувати писати ...і я відповів, інстинктивно...тепер я не можу редагувати повідомлення..
тому постійно тут..
я казав, у мене є досвід програмування, але посилання відключеннями , дроти, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я навіть не знаю, з чого почати; як я не знаю, з чого почати, щоб зняти ебу і зняти її з автомобіля.
Я повинен перевірити також кілька відео.
розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.