Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    zed-bull обладнання для клонування ключів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    be ви дали невірну інформацію, ви можете отримати новий транспондер, але не від ключа, а потім ви можете придбати ключ використовується і codificarti дистанційного управління, але не з допомогою книги, підручники та журнали, які ви згадали.

НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав aldinik Visualizza Messaggio
    Однак я вважаю, що ми йдемо OT щодо предмета Topic або Tread що завгодно ...так що якщо не надано, що ключ або досягти, чи ні в цей момент riformulo питання: хто-небудь ? готові, щоб допомогти мені, щоб видалити іммобілайзер з мого Альфа 156 1999 року???
    зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    зв'яжіться motorsport, або carlo abarth, безумовно, можуть допомогти вам з вашої області
    На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав aldinik Visualizza Messaggio
    На жаль, на даний момент вони не в Неаполі, робота за межами, в регіоні емілія-романья. До минулого тижня я вже був. Але якщо з ними зв'язатися, то ж мені дають якусь пораду??
    ви говорите з ними, що вони серйозні люди і підготовлені, і, насамперед, збройні різноманітним, в іншому випадку є обговорення, де, де ми scodificata якщо woi спробувати самотужки,
    ps
    жінки і мотори краще всього на 90 градусів, я зробив skiattare

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Так..але я відправив, а я..і навіть ти, по-моєму саме inzallanuto ( надмірно відволікатися ) не essermene помітив.
    Цікаво, файли однакові для 156?? ебу ? ж, як і файли???
    у будь-якому випадку я не можу завантажити, нічого не схеми ne файлу іншого, для якого вам треба? зачекайте. Я хотів, принаймні, почати знімати моделей для кіз як зробити підключення до школи...чому? з приводу програмування eeprom трохи досвіду минулого з різних ICprog..Картки maestro etc etc..я мав.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Мені потрібно продовжувати писати ...і я відповів, інстинктивно...тепер я не можу редагувати повідомлення..
    тому постійно тут..
    я казав, у мене є досвід програмування, але посилання відключеннями , дроти, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я навіть не знаю, з чого почати; як я не знаю, з чого почати, щоб зняти ебу і зняти її з автомобіля.
    Я повинен перевірити також кілька відео.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    розібрати від їзди не важко, якщо і m1.5.5 і вище дросельної заслінки впускного колектора, тяги роз'єми на вершині, а потім і кріпиться з 4 невеликі гвинти до корпусу нижче.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •