Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rosspigna
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Сицилія CT
    Повідомлення
    184
    Всім привіт. Увагу!!!! не до жартів із зарядів вибухових речовин!!! не спробувати, ніколи не кажу ніколи, опір за допомогою мультиметра, може викликати заряд. Ви можете безпечно видалити помилки і подивитися, якщо повторюються. Ви можете спробувати відключити ебу подушок безпеки і роз'єми зарядів і спробувати continuit? системи. якщо ви знайшли серйозних avr? опір зразка поставити на місце зарядів, це ? метод pi? безпечно. Але не намагайтеся опір зарядів НЕБЕЗПЕКА ВИБУХУ.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    привіт, я на 99 %шипи під сидіння,потягнувши вперед-назад сидіння, на мить втрачають контакт,коли реєструється не прибрати, тільки потрібно скинути ви з діагностики,я, як правило, я видаляю проводки, паяння проводів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    забув,є процедури, які будуть прийняті, щоб перевірити, air bag pretens і т.д.... вийміть батарею і почекайте 15 хв,і читайте те, що написав (ла) roospigna(а)не inventarti виміру ом щось,якщо ви відчуваєте, або ви не знайомі нехай і роблять від електрика, який має небагато досвіду,ви витрачаєте 50 євро, але вам не доведеться переробляти зуби або гірше для випадкового вибуху,привіт

НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Вчора ми пробували чистити контакти роз'єму натяжителя ременя безпеки з ременів, але нічого ? змінилося. Механік думав замінити всі групи пояса.. але зараз в руїнах, не було доступно.
    *sebastiano345
    люб'язно могли б ви сказати мені з pi? точність, де шипи під сидіння?? а мені помилка від сидіння водія.
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Сицилія CT
    Повідомлення
    184
    Привіт. Помилка, що читати ? на sx-натягувач ременя безпеки. Добре, якщо я не помиляюся заряду пояс знаходиться в arrotolatore ж, так що вам доведеться зняти облицювання рульової колонки і перевірте підключення.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав rosspigna Visualizza Messaggio
    Привіт. Помилка, що читати ? на sx-натягувач ременя безпеки. Добре, якщо я не помиляюся заряду пояс знаходиться в arrotolatore ж, так що вам доведеться зняти облицювання рульової колонки і перевірте підключення.
    Це те, що ми зробили, ми перевірили всі з'єднання. чистий роз'єм і контакти, але помилка залишається, і, звичайно, індикатор горить. H aprovato видалити, але нічого не робити.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Сицилія CT
    Повідомлення
    184
    Вибач що стосується з'єднання під сидінням є тими " подушка безпеки і бічні індикатор ременя безпеки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Точно, звичайно, можна вирішити, дивлячись, як cicciocar з'єднання під сидіннями

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Як тільки повернеться з відпустки мій друг ..ми також з'єднання під сидіння..але мені здається, що не повинні вплинути на sx-натягувач ременя безпеки. BoH??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    під sedile.guarda з лампою симпатичний чорний корпус з пластику ,спробуйте зробити діагноз і розмістити код помилки, якщо ні, ви не розумієте, куди йти

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •