не вдалося знайти ecu вірите, і comunuqe peugeot 206 plus, зареєстрованому кінця 2011 року євро 5 з пристроєм твердих частинок, може бути, для цієї електроніки ? sid806
не вдалося знайти ecu вірите, і comunuqe peugeot 206 plus, зареєстрованому кінця 2011 року євро 5 з пристроєм твердих частинок, може бути, для цієї електроніки ? sid806
вибачте, хлопці,завантаження, потрібно тільки його правильно? тому я вважаю, оригінал я можу написати його спокійно з галло v2?
Вибачте, ми говоримо про 206
Якщо збирає sid 806 абсолютно ні, ви повинні прочитати файл, то напишіть без включення, якщо ви хочете змінити карту потрібно заново читати і писати, що файл, який ви читаєте. Ці siemens мають динамічний код, а потім кожен раз, коли він знімав картину, ебу записує дані на флеш, що ви очікуєте знайти при подальшому включенні. Якщо заблоковані дзвінки евакуатор, не з'? рішення...
Вибач, що потрібно, це твоє втручання?
почекай,моя ? citroen c4 1.4 hdi ,я намагався прочитати, але не мене, змушує читати, чому? хочете, що прив'яжіть pin 28(мені здається) в маси
так що я повинен прочитати її завантаження, а потім запишіть його без увімкніть запалювання?
я написав ford fiesta sid804 і 802, 806 ні, я повинен був зробити з орі скачав, але на даний момент я не можу це зробити з kessv1 якщо я не можу його прочитати
У будь-якому випадку
і sid гірський флеш 29f200 або 400 в залежності від їх версії, отже, не мають ані крок, bdm
на даний момент, якщо ви не можете прочитати з kess dissalda флеш-пам'яті і прочитайте його до кінця з програмістом, ні??
я не знаю, навіть я таке в реальності бачив, що фієста, що встановлюється той же двигун, що я зробив, я теж кілька разів з півень v2 (6 або 7)і у мене ніколи не було проблем,було б важливо пояснення ...дякую привіт