Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Один curiosit?: я теж ці два перших зміни в ебу, і, якщо я задоволений рішенням проблеми пуску гарячого, я не можу сказати те ж саме для закриття egr (що насправді я відновив оригінал). З закриття EGR, насправді, я відчуваю, свисток (стримано) турбіна навіть на холостому ходу двигуна, і я боюся, що я не міг зламати що-то... Я, знаєте, дати зворотний зв'язок про? Це відбувається навіть на вас? ? нормально?
    Але я перепризначений з клон galletto 1250, і ставить нас в 2 хвилинах читати і писати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Що змушує вас думати, що це турбіна? Свист пу? прийти в будь-якому місці, також десь клапан брудний закритий 4%

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Клапан системи рециркуляції ог і antismortamento я змінилася...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Свист турбіни до мінімуму ? абсолютно ненормально, добре, що це турбіна..Виглядає дивно..якщо не скомпрометована або crepata і зробіть кілька спотворений звук.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Я не думаю, що турбіна... ви повинні відчувати, пу? бути підшипник, то вібрація, але я сильно сумніваюся, що це турбіна, я сподіваюся, що не помиляюся!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    Я не думаю, що турбіна... ви повинні відчувати, пу? бути підшипник, то вібрація, але я сильно сумніваюся, що це турбіна, я сподіваюся, що не помиляюся!
    Це точно, добре..Тобі б зрозумів, навіть prestazionalmente.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Якщо б я зробив відео, та опублікувати свою історію на youtube? Може бути корисно для діагностики?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав lukemon79 Visualizza Messaggio
    Якщо б я зробив відео, та опублікувати свою історію на youtube? Може бути корисно для діагностики?
    було б цікаво побачити і почути. Я у мене ж двигун з EGR закритий механічно і, чим раніше, я не знайшов відмінностей, в той час як свист турбіни, ви вже відчуваєте? на низьких обертах.
    Ми чекаємо на ваше відео.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Спробуйте закрити його фізично, тому, дивно думати, що турбіна кістки свисти до мінімуму через закриття EGR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав spatullo Visualizza Messaggio
    Спробуйте закрити його фізично, тому, дивно думати, що турбіна кістки свисти до мінімуму через закриття EGR.
    По мені МОЖЕ бути кілька читаним районі EGR, який, будучи закритим переходить у тиск, у той час як на високих оборотах не чуєте шум з-за інших шумів...

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •