Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

погляд карту альфа 147 120 mjt

привіт всім ...цікава думка карту 147 ..
    файли зіставляється з eslusione fap і egr.. машина добре реагує і, особливо, ніяких слідів чорного диму....(fap протестована фізично віддалені),по-вашому, краще залишити оригінал порожнім, або замінити його на прямій трубі???і якщо для вас і краще rinuovere також каталізатор під турбіну?заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    тоді:
    покласти трубку, коли ви говорите може бути одним з кращих рішень,але від мене особисто, не для загального користування я чув, деякі новини, які лякають, чувак, конфіскували автомобіль і ? засудив до влади? компетентних у цьому питанні забруднення навколишнього середовища "злочини" тільки xch? агент ( тепер порозумнішав)? нагнувся під машину і помітив, що manchanza fap,sar? був в cas??mah!, моя особиста думка, якщо ваш і все ще у відмінному стані ? шкода, поставити його з ладу незабаром воно вам потрібно, але якщо ви дійсно повинні зробити, ви повинні або пробити з красивим отвором в центрі, яка йде від 25мм до 30мм, або альтернатива відрізати, де і gi? зварні і покласти трубку всередину і risaldarlo, принаймні перше візуальне вплив fap ? існуючий.
    x щодо водостічна труба, завжди особиста думка, зняти це означає замучити менше турбіна,але за рахунок зустрічного тиску, яке вам буде неіснуючим, і в цьому випадку, якщо ми tienti в підняти її, я порадив би поставити фільтр-не менше 120 осередків. візьми ці новини, як завжди, моя особиста думка, не ? сказав, що це точні правила, насправді мій автомобіль працює з prefap оригінальна машина моя дочка-159 із змінами, про які я говорив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав Freddyecu Visualizza Messaggio
    якщо fap буде очищена, і загальний rimonti добре, по-вашому?
    це теж добре, але я волію, щоб покласти трубку всередину.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    є різниця між другою fap з трубою і fap і без труби?
    фредді, щоб зберегти смак замовлення прошу відкрити нове повідомлення за ваші сумніви на фап і т. д., і тоді вам перенести повідомлення не по темі тут, що це було відкрито, щоб оцінити карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    мапу повністю переробляти, ти торкнувся карти, які ви не знаєте, що управляють, і я бачу тільки кроком 5-8-10-20% фіксовані без політики,limitarore пара перебільшені і т. д. і т. п., я не думаю, що не в обличчя дим.
    Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Це файли в ебу, а не тому, щоб нічого не курити...якщо ви не вірите, я завжди можу зробити відео і sllegarlo
    може бути, тому що, з одного боку, і' alt інший нижче, але факт залишається фактом, що картку і' 0' повністю без політики і переробляти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    мені потрібно відкрити нову тему, що palra тільки fap?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •