Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Обговорення: Досвід Drakebox2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    тільки сумний досвід з ці модулі,якщо ми не говоримо про великих брендів,500/600 євро витрат, однак не оплачені на 100%!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Навіть з великими брендами? я ніколи не читав коментарі, які були задовільними, sar? чому? зрештою, ніколи не бувають блискучі рішення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав dantesfx Visualizza Messaggio
    Навіть з великими брендами? я ніколи не читав коментарі, які були задовільними, sar? чому? зрештою, ніколи не бувають блискучі рішення?
    Щоб заробити гроші сьогодні, якщо вони придумують все більше і більше?.
    Ці блоки управління sfasciano автомобілі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    2
    і " ласкаво просимо ваша презентація,спасибі.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2013 до 14:51

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав PEG Visualizza Messaggio
    Я хотів би дійсно побачити, скільки з них мають sfasciato дійсно автомобіль з moduletto плату.
    Часто люди кажуть, за чутками, двоюрідний брат -- сестра одного, який з вини блоку управління, додатковий він врослого нігтя,песто на проводці акселератора і boooommmmmmmm.

Але, хлопці, ми цілі, що модуль не ваш оптимальний вибір-це правда, але обличчя всі ці ушкодження-це парадокс.
    Внизу банки, як розумні не можуть перевищувати ліміт recovery встановлений в ecu,
    навпаки, про те, що відбувається, якщо зіставити робить собака.
    Чи ми хочемо сказати, що всі ті, хто перепризначений вони ніколи не зламаною турбіни на inieettore etcc. etcc. ???
    представлені.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    2
    Привіт, Хлопці, мене звуть Павло і я з Швейцарії.

У минулому я зробив досвід на Тюнінг, а не тільки ебу, але й механіки. У мене був Fiat Coup? T20 з більш 400cv. Звичайно, я підняв багато задоволення, але і багато грошей. (Я б не став більше)

Я хочу приїхати до нього.
    У мене встановлений блок управління додаткової Drakebox 2 на моїй Bravo 1.6 Mjet 120cv. Просто, щоб взяти це curiosity ці блоки управління 100-200€.
    Машина відповідає, безумовно, краще (те, що я шукав) хоча коней, які обіцяють не досягає їх. По-моєму, якщо не переборщити з продуктивністю, так званої консервній банці, завдає менше шкоди картування. Чому? в будь-якому тюнінг для збільшення потужності збільшують, однак, тиск турбо, впорскування, etc...
    І для кожного автомобіля автовиробники знижують потужність більш ніж на 25%. (Навіть не стільки через надійності, але і для правил, які повинні дотримуватися.

І все, питання ГРОШЕЙ!!!!
    Наведу порівняння.

BMW має в торгівлю, 4.4 Л Biturbo 450cv встановлений на різних 550i , 650i,
    Ідентичний Двигун з невеликим зміни в блоці управління і вихлопної монтує M5, M6 560cv

Потім ці коробки, які регулюються nn повинні викликати багато неприємностей із двигуном, якщо використовувати з обережністю.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    2
    Для роботи дизельного двигуна просто дизель.
    Збільшення тиску та шляхи прохідні, якщо ви робите це з допомогою додаткового модуля не добре, якщо ви робите " через карту, то мова змінюється ??
    Щоб знати, якщо картку і зроблено добре, треба вивчити і зрозуміти.
    Щоб знати, якщо додатковий модуль відстій , просто запитайте воротаря, який ніколи не має водійських прав.
    Стереотипи, вони живучі.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав PEG Visualizza Messaggio
    Для роботи дизельного двигуна просто дизель.
    Збільшення тиску та шляхи прохідні, якщо ви робите це з допомогою додаткового модуля не добре, якщо ви робите " через карту, то мова змінюється ??
    Щоб знати, якщо картку і зроблено добре, треба вивчити і зрозуміти.
    Щоб знати, якщо додатковий модуль відстій , просто запитайте воротаря, який ніколи не має водійських прав.
    Стереотипи, вони живучі.
    бачив, що заклики їх не читайте, ми дякуємо вам за вашу участь і ми прощаємося.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18
    Велике спасибі за всі ці думки цікаві.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Інша справа, додаткових модулів ? той факт, що ? фізично видно. Насправді 4 роки тому, що у мене був bmw E60 седан, я перевірив з дзеркала двигун (тоді, можливо, шукали інший, а ? єдина причина, що я знайшла я)

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •