Прошу вибачення, у мене не було наміру йти поза правил...я не зрозумів? чому? я не можу вставити посилання на файл, вам не здається, що нам як написано в правилах....
Прошу вибачення, у мене не було наміру йти поза правил...я не зрозумів? чому? я не можу вставити посилання на файл, вам не здається, що нам як написано в правилах....
Ок, перепрошую ще раз...
Не могли б ви допомогти в цій моїй першій scodifica??? Яке програмне забезпечення використовувати??? Розрахунок контрольної суми???
Добре також meucci, які ви використовували ,в іншому випадку ecuvonix ,cks, якщо у вас є mpps це можна зробити за допомогою функції cks, який з'являється, коли ви напишіть файлу внизу зліва привіт
для цієї машини на carsoft ? показано
Я...я обробки файлу, так і з допомогою carsoft, що meucci, в обох випадках я d? в результаті ж контрольні суми (які відрізняються тільки по одному значенню, ніж оригінал.) Перевірив з ecm2001 каже мені, точний розрахунок...я готовий писати???Як його контролювати??? Прошу вибачення, але я боюся писати контрольну неправильно, і потім доведеться перепрограмувати в туристичне...
Я використовую різні системи. Навантаження вихідний файл на ecm, потім завантажити файл змінено, як те, що засуджений, що тоді вивезення та збереження і подбає про нього.
Хлопці, сьогодні я намагався в scodifica але або з файлу scodificato з carsoftware, як те, з meucci автомобіль, не я...
Я переписав файл....Впевнені, що ви можете? scodificare через Obd???
Hw ебу 0281001955 Fiat Punto 1.9 Jtd 80Hp Euro 2
В цей момент я думаю, що я неправильно обчислюється контрольна сума, або ви f? тільки через schedino додаткового....
До речі, в будь-якому випадку, я думаю, edc15c5 і не edc15c7!!!!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 02-09-2013 05:06
якщо і € 2 хоче, щоб ми його schedino.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]