Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо у вас є півень клон використовує! на цих ебу ? досить надійно!
    user? то я mpps не ? проблема.
    мій намір ? змусити повірити в powergate, що назад .орі на машині, до якої ви ? прив'язали, щоб його можна було .... .... може бути ... .... .. скидання. ... .... ... якщо немає 60 євро all' Alientech.

привіт привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав marco147150 Visualizza Messaggio
    user? то я mpps не ? проблема.
    мій намір ? змусити повірити в powergate, що назад .орі на машині, до якої ви ? прив'язали, щоб його можна було .... .... може бути ... .... .. скидання. ... .... ... якщо немає 60 євро all' Alientech.

привіт привіт
    ці випробування, якщо ви не маєте блоку управління, заміна або безпосереднє свідчення від тих, хто вже? це зробив особисто хотів би уникнути, навіть, чому? mpps наприклад, робить набагато більше? речі powergate... так що я не бачу, проте, перевага ризикувати блокування ecu або витратити 60€, щоб мати інтерфейс, ormaiabbastanza застаріла!

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ці випробування, якщо ви не маєте блоку управління, заміна або безпосереднє свідчення від тих, хто вже? це зробив особисто хотів би уникнути, навіть, чому? mpps наприклад, робить набагато більше? речі powergate... так що я не бачу, проте, перевага ризикувати блокування ecu або витратити 60€, щоб мати інтерфейс, ormaiabbastanza застаріла!
    ви праві, експериментувати, знаючи, gi? великий ризик, що він працює ? від дурних. Бачили, що я вам не рекомендується я залишаю все втратити, і економія навіть 60 Євро.

Дякую за відповіді.
    Marco.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Вибачте, але мені здається, пам'ятати, що Точки 85Cv була версія Sportinga і не існувало, 5-дверний, може бути ? тут різниця

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    версія спорт і 100cv edc16c8.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    101 л. с.) і hgt..кв. км л, 85 к. с., була створена версія спорт 3 дверей, але потім навіть на останніх 5-дверний були 85 к. с.
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •