Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: прямі почати

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    літій-чи можу я знати, що машина у вас є? об'єм двигуна коней марка і модель?
    У мене 3 моїх особистих :
    - Panda 1200 бензин, від мене мережевий диск (йде pi?, але тільки вище 4500rpm і, в кінцевому рахунку, у результаті виходить одно !)
    - "славної" A3 Quattro бензин 150hp 1999 року, moificata в трохи все, що в двигун IC турбіни (завжди є невелика k03 але гібридний). Rullata із середня карта (не екстремальних) на 215 hp
    - 350Z HR 2009 року, з кет з металу, фільтри BNC і карта підготовлена в США (для цих потрібен hard+soft спеціальних, UPREV ? фірма) і злегка зміненою богоматері, серія 313hp тепер...дещо більше? (як добре ви знаєте, ви не приймаєте hp бензинових двигунів gi? зайшли без змін "важких")
    Ах, якщо ви хочете я також Aprilia Tuono 2011 року, очевидно, зі стоків і Power Commander V, з карткою від мене змінено.
    Я міг би не працює інтернет, навіть на газонокосарці...

На щастя, у мене багато друзів, всі з дизеля, принаймні, мені не хочеться з картки "" !
    ? ми OT !
    ;-)

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дорогий іон, якщо подивитися на форумі, є люди, які рік робили курси alientech і були розчаровані, і я можу гарантувати, що тут люди дуже підготовлені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    дорогий іон, якщо подивитися на форумі, є люди, які рік робили курси alientech і були розчаровані, і я можу гарантувати, що тут люди дуже підготовлені.
    Я не суджу, якщо у мене виникають прямі або, принаймні, люди, яких я знаю, вибачте...
    Alien ? одна з багатьох фірм, які працюють в галузі, друзів, ne використовували інший (я не імена) та були в захваті від матеріалу і від курсів, наприклад (хоча, як на мене, на деякі машини неправоту карти...)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Я не суджу, якщо у мене виникають прямі або, принаймні, люди, яких я знаю, вибачте...
    Alien ? одна з багатьох фірм, які працюють в галузі, друзів, ne використовували інший (я не імена) та були в захваті від матеріалу і від курсів, наприклад (хоча, як на мене, на деякі машини неправоту карти...)
    дивіться, що тут ніхто не ставить під сумнів якість продукції офіцерів, я особисто весь спектр alientech точка була іншою,марко хотів тільки сказати вам, що ці компанії не мають мета-зробити курси, щоб стати підготовчих фахівців, наші користувачі, але тільки в тому, щоб продати власну приладів і у багатьох випадках це посипану борошном, і безкоштовно, але якщо ви проводите близько€ 10 000 за матеріал,справа в тому, що багато користувачів, які зробили хід їм платять хороші гроші, врешті-решт переробили, звичайно, від нас, і на практиці вони не розуміли майже нічого, і risuscivano рухатися тільки тут і там", professionalchiptuning і' їхали два адміністратори, які працюють у майстерні близько 15 років, і 10 фанні (chiptuning наш, крім боку робочого і " пристрасть і ця пристрасть, що ми навчаємо на 100% і не з простою посипаній борошном нових користувачів, які після нашого курсу є повністю автономними і, що але ми з повну передплату річних, що забезпечує абсолютно все, і це очікується також контактний телефон, будь-які питання-проблеми,у нас є і приватні майстерні, розкиданих по всій італії, і деякі навіть за кордоном тип румунія-словенія і англія,просто прочитайте тут http://www.professionalchiptuning.ne...onalchiptuning 11 сторінок відгуків, і ви розумієте, якщо не ми люди підготовлені, але, перш за все, чесні,з цим я закриваю off topic гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    дивіться, що тут ніхто не ставить під сумнів якість продукції офіцерів, я особисто весь спектр alientech точка була іншою,марко хотів тільки сказати вам, що ці компанії не мають мета-зробити курси, щоб стати підготовчих фахівців, наші користувачі, але тільки в тому, щоб продати власну приладів і у багатьох випадках це посипану борошном, і безкоштовно, але якщо ви проводите близько€ 10 000 за матеріал,справа в тому, що багато користувачів, які зробили хід їм платять хороші гроші, врешті-решт переробили, звичайно, від нас, і на практиці вони не розуміли майже нічого, і risuscivano рухатися тільки тут і там", professionalchiptuning і' їхали два адміністратори, які працюють у майстерні близько 15 років, і 10 фанні (chiptuning наш, крім боку робочого і " пристрасть і ця пристрасть, що ми навчаємо на 100% і не з простою посипаній борошном нових користувачів, які після нашого курсу є повністю автономними і, що але ми з повну передплату річних, що забезпечує абсолютно все, і це очікується також контактний телефон, будь-які питання-проблеми,у нас є і приватні майстерні, розкиданих по всій італії, і деякі навіть за кордоном тип румунія-словенія і англія,просто прочитайте тут http://www.professionalchiptuning.ne...onalchiptuning 11 сторінок відгуків, і ви розумієте, якщо не ми люди підготовлені, але, перш за все, чесні,з цим я закриваю off topic гарне продовження.
    Я не сказав миха, навпаки, справді !

Безумовно, зворотній зв'язок, захочуть щось сказати, і я дуже радий за користувачів.
    Я вже давно, я спробував би я ці курси, але саме для мене ? тільки пристрасть !
    Курси та інструменти офіцерів, а вони необхідні, щоб справжній професіонал, їм платите багато, але вони практично обов'язкові, а якщо ви хочете отримати допомогу. Що вони зроблені добре...? інша розмова !
    Хорошої роботи тобі!!!

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Привіт, я думаю, що як і я, що в пості багато інформації, існують і інші користувачі, зацікавлені в цих онлайн-курси.
    Ви можете мати більше? інформація?
    привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Болонья
    Повідомлення
    7
    у будь-якому випадку, я починаю, щоб пристрасті.. чисто випадково, на форумі моя "astrina" один хлопець зробив керівництво про те, як виключити egr із карта... і l? я дізнався цей світ. Я думав, що, щоб робити зіставлення та ін ми хотіли, обладнання, які коштували багато, потім я побачив, що є обладнання кількох сотень євро, які дозволяють втручаються в це хобі, і подивитися, якщо можливо ? тільки ейфорія від новинки? або справжня пристрасть. Тоді, можливо, ви вирішите, що він хоче зробити..! курс, я думаю, він з цим впоратися?.. якщо не абсурдні цифри навіть чому? ? тільки для cuoriosit? і "грати" зі своєю половиною, а не для отримання прибутку, як багато роблять!!
    Opel astra h 1.7 101 л. с. Cosmo
    Airbox змінено, egr засмітитися і виключається.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав bladezz Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку, я починаю, щоб пристрасті.. чисто випадково, на форумі моя "astrina" один хлопець зробив керівництво про те, як виключити egr із карта... і l? я дізнався цей світ. Я думав, що, щоб робити зіставлення та ін ми хотіли, обладнання, які коштували багато, потім я побачив, що є обладнання кількох сотень євро, які дозволяють втручаються в це хобі, і подивитися, якщо можливо ? тільки ейфорія від новинки? або справжня пристрасть. Тоді, можливо, ви вирішите, що він хоче зробити..! курс, я думаю, він з цим впоратися?.. якщо не абсурдні цифри навіть чому? ? тільки для cuoriosit? і "грати" зі своєю половиною, а не для отримання прибутку, як багато роблять!!
    Проблема-збитки, які можуть настати, чи ви, що ви, можливо, фари великі пошкодження!

Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Курс, особливо для тих, хто починає та зобов'язання й тому, що якщо будеш старанно форум вам не вистачає бази, щоб зрозуміти, що говорять
    Gi?, в іншому випадку ви рухаєтеся абсолютно випадково.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 03-09-2013 23:43

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Курс, особливо для тих, хто починає та зобов'язання й тому, що якщо будеш старанно форум вам не вистачає бази, щоб зрозуміти, що говорять

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •