Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Його stechio коливається від 14,7-14,8 як мінімум,14,3-14,5 на часткових навантаженнях, 14 з повним навантаженням без boost і 12,5 в boost....
    це, як правило, в турбо benza.....su один об'ємний, що я з 870-900m, саме там, де ви не s?......я не знаю, як діяти...я s? що ви повинні зробити самостійно.....sorry....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    36
    вибачте, але, по-моєму, непоганий досвід mapper, кажу вам, що я не mapperei ніколи, ні машини, базуючись на значеннях, щоб нічого не точні, зонд-1 вольт, якщо mappo, я завжди йду в wideband, відокремлена від ланцюга, електричні машини, читати з датчика, оригінал, на мою думку, може відбутися тільки, щоб отримати уявлення, але не для того, щоб зіставити, я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    правда , stecchio в режимі реального часу і туристичне ролик гальмується , машини на бензині дуже чутливі, і якщо detoni ламається , хто має багато + досвід говорить мені, що карти робляться тільки для гальмування двигуном (випробувальний двигун), що ролики не є надійними , відсутність краще sw+ лямбда швидко ? краще, ніж нічого , я на міні-іншому шків об'ємний + камери

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    привіт, це шків маленький, комплект jcw і камери.... в реальності? ? було на дорозі.... а то як ? гальмування.... але я знаю, причина дивитися wideband.... ? що я хотів зробити..... я також тих, хто на мене звертає, але не зробили ще....

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •