Було б добре, але я думаю, що значення ліжка ебу однакові тих, ліжка з оригінальний автомобіль, considernado, що блок управління додаткового ухиляється від ecu.
? ви можете спробувати, я міг би зробити це, але я не + проводка, або на спеціальних гачках. У цьому з'єдналися sn зламані, де я міг би знайти їх ??
ви говорите добре, данило, в кінці кінців кожен вибирає шлях, який пі? переконує його, звичайно, встановити модуль, не знаючи, як механічний стрес викликає і на які тиску змушує працювати компоненти, не ? максимум хитрощі
привіт всім, хочу вам сказати, навіть мій досвід роботи з drakebox 2! як я cennato в моєму уявленні тепер моя альфа він встановлений drakebox 2 і після прочитання цієї теми, і те, що він написав один mazzu, я поклав руки і змінився з 5 до 7), за період часу я ходила з 4, але зробив мало, то я поклав його в 5-і залишилася так, щоб приблизно в півтора року продуктивність змінилися відразу ж, автомобіль був ще гостріше, ніж раніше, і обгін швидко і відразу, звичайно, ви помічали, навіть трохи диму, що нормально я думаю!? зміни ви помітите відразу не переходить у recovery ne-небудь! я все ще намагаюся, але, бачачи, що я вирішив зробити чіп в ебу день беру і продаю за кілька євро! якщо хтось і зацікавлені, дайте мені знати!!! блок управління має менше 2-х років і працює як має, тоді, якщо один задовольняється тим, що робить і хоче заощадити кілька копійок у зіставленні, може зібрати і зробити свої випробування. привіт
але як ви, які так багато помилкових цінностей? єдиний спосіб ? зробити rullata до модуля додається, а потім зіставити тільки rail і піднятися до цієї потужності.
навіть якщо sar? важко, так як в карту, якщо підніміть rail знижують, але і час вприскування...***** uqnue як масштабуючи все було б цікаво спробувати
Додаткові модулі нічого не роблять, передбачати вприскування дизельного палива і збільшити тиск.
Якщо ви набиваєте руку, можуть бути пошкодження.
Я використовував модуль на gp 1.3 75 к. с., продуктивність ок, але шум, як мінімум, на трактор (мікро-ін'єкції.), і холодні, з температурою нижче нуля, самостійно ходив до 3. Зняв все, діагноз з multiecuscan і автомобіль ? повернулася на місце.
Коли автомобіль йде в recovery з допомогою цих модулів ? чому? не може переслідувати тиску в рампі, який має читання спотворені?
Ці модулі збільшують витрату палива із збільшенням тиску в рампі, ви не ризикуєте пошкодити, крім насоса, інжекторів?
Так, у primisi насос-форсунок.
Залежить від авто, але насос і форсунки побудовані, щоб витримувати певні тиску, якщо він перевищує з ****lli карти, життя механічних вперше згадується калу різко.
Те ж саме стосується кпп і зчеплення. Блоки управління, додаткові працюють в плані продуктивності, але калу надійність.
Піднявшись з картами, а також збільшує крутний момент, і якщо обмін ? призначена для певного значення, крутний момент більше ptrebbe пошкодити його.
Ви також автомобіль йде в ricovery.
Я не знаю точно, може бути, їх не продають окремо, тому я сумніваюся, що вам вдасться їх знайти, якщо c'? хтось, що має форму, що? не f? pi? ...
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив