на zafira 1.9 cdti 150cv, що кроком можна дати, таким чином, дуже м'який rail і arrichimenti прискорення і т. д., щоб не засмітити fap бажаючи залишити активною. Я вчуся на цьому автомобілі, щоб навчитися керувати картами з fap активних
на zafira 1.9 cdti 150cv, що кроком можна дати, таким чином, дуже м'який rail і arrichimenti прискорення і т. д., щоб не засмітити fap бажаючи залишити активною. Я вчуся на цьому автомобілі, щоб навчитися керувати картами з fap активних
що я знаю, я fap не забракують з кроком, принаймні, я не тримаю рахунки в спеціальних пристосуваннях з fap активний.
так, але я знаю, що якщо підвищують занадто багато деталей дизельного палива створюється враження, що фап має тенденцію забиватися набагато більше? часто, особливо, якщо автомобіль тому багато рис в інтернеті? або на низьких кроки
тільки не чіпайте управління і впевнений, fap не буде, як правило, дуже забиваються
зазвичай той, хто збільшує, не ? тип, який йде повільно і робить риси дуже короткі...
ну bisigna її курити мало сенсу вам забиває перший
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я в гаражі у мене 159 2.0 з dsg і з кроком узгоджені, і я ніколи не мав проблем з dpf, незважаючи на що йде короткими штрихами і навіть міста?!
Хитрість полягає в тому, модифікація методу, якщо ебу тримає sottocontrollo всі (практично не змінюючи час упорскування) ви можете бути впевнені, що ви ніколи не будете мати проблем. Якщо ви хочете працювати з зміна класична необхідно враховувати, що пропорції палива і повітря повинні бути постійними.
на практиці ви дали хороші кроком на залізниці,arrich accel,turbo etc, не торкаючись час вприскування так, щоб не перевантажувати fap. Для curiosit? у egr ти виключений або залишений функції, чому? я зробив роботу на 147, закривши тільки egr залишаючи fap активний і у мене не було проблем.
P.s. я читала в інших постах, що змінити поріг засмічення або щось cs це?