Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41

Обговорення: Досвід Drakebox2

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    chiss? як спонукала насос rail хахаха
    девіз деякі:

+ ПОТУЖНІСТЬ
    + ДИМ
    + ВИТРАТА палива
    - МЕНША НАДІЙНІСТЬ
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    chiss? як спонукала насос rail хахаха
    Можливо, після того, як встановлений на один крок в разі, робити журнал з приладів та sw підходять і зрозуміти, що відбувається...було б цікаво, що скажете?
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Можливо, після того, як встановлений на один крок в разі, робити журнал з приладів та sw підходять і зрозуміти, що відбувається...було б цікаво, що скажете?
    Було б добре, але я думаю, що значення ліжка ебу однакові тих, ліжка з оригінальний автомобіль, considernado, що блок управління додаткового ухиляється від ecu.
    ? ви можете спробувати, я міг би зробити це, але я не + проводка, або на спеціальних гачках. У цьому з'єдналися sn зламані, де я міг би знайти їх ??

garret
    Guest
    ви говорите добре, данило, в кінці кінців кожен вибирає шлях, який пі? переконує його, звичайно, встановити модуль, не знаючи, як механічний стрес викликає і на які тиску змушує працювати компоненти, не ? максимум хитрощі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    привіт всім, хочу вам сказати, навіть мій досвід роботи з drakebox 2! як я cennato в моєму уявленні тепер моя альфа він встановлений drakebox 2 і після прочитання цієї теми, і те, що він написав один mazzu, я поклав руки і змінився з 5 до 7), за період часу я ходила з 4, але зробив мало, то я поклав його в 5-і залишилася так, щоб приблизно в півтора року продуктивність змінилися відразу ж, автомобіль був ще гостріше, ніж раніше, і обгін швидко і відразу, звичайно, ви помічали, навіть трохи диму, що нормально я думаю!? зміни ви помітите відразу не переходить у recovery ne-небудь! я все ще намагаюся, але, бачачи, що я вирішив зробити чіп в ебу день беру і продаю за кілька євро! якщо хтось і зацікавлені, дайте мені знати!!! блок управління має менше 2-х років і працює як має, тоді, якщо один задовольняється тим, що робить і хоче заощадити кілька копійок у зіставленні, може зібрати і зробити свої випробування. привіт

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    але як ви, які так багато помилкових цінностей? єдиний спосіб ? зробити rullata до модуля додається, а потім зіставити тільки rail і піднятися до цієї потужності.
    навіть якщо sar? важко, так як в карту, якщо підніміть rail знижують, але і час вприскування...***** uqnue як масштабуючи все було б цікаво спробувати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    12
    Додаткові модулі нічого не роблять, передбачати вприскування дизельного палива і збільшити тиск.

Якщо ви набиваєте руку, можуть бути пошкодження.
    Я використовував модуль на gp 1.3 75 к. с., продуктивність ок, але шум, як мінімум, на трактор (мікро-ін'єкції.), і холодні, з температурою нижче нуля, самостійно ходив до 3. Зняв все, діагноз з multiecuscan і автомобіль ? повернулася на місце.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Коли автомобіль йде в recovery з допомогою цих модулів ? чому? не може переслідувати тиску в рампі, який має читання спотворені?
    Ці модулі збільшують витрату палива із збільшенням тиску в рампі, ви не ризикуєте пошкодити, крім насоса, інжекторів?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Коли автомобіль йде в recovery з допомогою цих модулів ? чому? не може переслідувати тиску в рампі, який має читання спотворені?
    Ці модулі збільшують витрату палива із збільшенням тиску в рампі, ви не ризикуєте пошкодити, крім насоса, інжекторів?
    Так, у primisi насос-форсунок.
    Залежить від авто, але насос і форсунки побудовані, щоб витримувати певні тиску, якщо він перевищує з ****lli карти, життя механічних вперше згадується калу різко.

Те ж саме стосується кпп і зчеплення. Блоки управління, додаткові працюють в плані продуктивності, але калу надійність.
    Піднявшись з картами, а також збільшує крутний момент, і якщо обмін ? призначена для певного значення, крутний момент більше ptrebbe пошкодити його.
    Ви також автомобіль йде в ricovery.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я не знаю точно, може бути, їх не продають окремо, тому я сумніваюся, що вам вдасться їх знайти, якщо c'? хтось, що має форму, що? не f? pi? ...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •