Результати 1-2 з 2

Обговорення: 5 РАНКУ і 5.9 М в boot-mode?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193

5 РАНКУ і 5.9 М в boot-mode?

Використання MPPS клон, формат тільки кабель курсі (зараз я на v12). Я хотів запитати якщо ? можете читати і писати ебу Marelli 5AM та/або 5.9 М в boot-mode і режим? можливе, щоб зробити на ці ЕКЮ. Я хотів би, щоб його практичністю? використання цього HW, і для того, щоб читати і редагувати eeprom, щоб внести деякі виправлення, які ми illustrer? нижче.

M999

Забув сказати... поки ви з ним працюєте, як правило, використання пакету HW-SW, присвячений, мій інтерес ? тільки для вивчення і для того щоб краще вивчити цей фантастичний світ електроніки. Мій головний інтерес ? спробувати зробити деякі операції різними способами, і вивчити результат.

Очевидно, що intenderei поставити в boot ебу на питання без будь-яких просвердлити отвір, щоб крок, bootstrap.

M999
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-07-2013 до 18:32

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Очевидно, ви говорите про блоки управління Magneti Marelli, призначених для барі мотоциклетних брендів італії. Про MPPS, ви можете прочитати різні режими? але швидко, до школи, default, etc, Але в кінці кінців завжди читайте той же файл карти.
    Потім з mpps мені здається, що ви можете прочитати в boot mode.
    Привіт
    Маврикій

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •