Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    я хочу зрозуміти політику, щоб заробити стоку, який romaba, один дует або що робить borbotti etc etc.. коротше кажучи там буде? критерій теорії, які необхідно дотримуватися, щоб зробити impinti стоків (racing, ромб) . хто знає! той, ALFA GT, я був здивований,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    вам необхідно зняти і очистити термінал!!деякі мої друзі так роблять!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Той, Alfa GT, можливо, була витік серйозно і зробив з усіма атрибутами. Ви коли-небудь чули Porsche з повним Tubistyle? Е? мурашки по спині побігли!! І, покласти на туристичне приборкати, ви розумієте, що він двигун робить те, що повинен..., витрати в кілька тисяч Євро контуру, щоб додати до вартості випуску.

Це, щоб сказати, що розряд серйозною і функціональної, не ? абсолютно доступно людина, яка хоче costruirselo в гараж, так як ноу-хау, матеріалів, будівельних інструментів, теорія/практика/досвід проектування і ємність? установка... якщо ви не знаєте, репетиції під будинок з tuttigli annessie підключені. Є деякі програми допомоги на підготовчі, що, ввівши безліч змінних основні (двигун, страв, etc) в змозі генерувати базою. У цьому sidve додати досвід і здібності? для укладачів і ось, що вискакує, вихлоп з усіма атрибутами.

Я повернуся, щоб повторити, розвантаження двигуна ? щось серйозне і повинен бути функціональним финальности? для якого зміни: performances... а якщо ви хочете, щоб тільки шум, ну, спробуйте, як з близької відстані, вони повірте і отримуйте задоволення ;-)!!

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав rebirthafterrevenge Visualizza Messaggio
    я хочу зрозуміти політику, щоб заробити стоку, який romaba, один дует або що робить borbotti etc etc.. коротше кажучи там буде? критерій теорії, які необхідно дотримуватися, щоб зробити impinti стоків (racing, ромб) . хто знає! той, ALFA GT, я був здивований,
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить buuuuu...потрібно мати tuuutttoo труби ****** з глушником запчастин теж ******...
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить schhhhhhhhhh...треба мати стоку всього ****** з або без глушника вторинному ринку з шайбою всередині, що зменшує перетин труби....
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить bropopopopo очистити і закрийте глушник оригінальний...
    я закінчую з великою сміх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить buuuuu...потрібно мати tuuutttoo труби ****** з глушником запчастин теж ******...
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить schhhhhhhhhh...треба мати стоку всього ****** з або без глушника вторинному ринку з шайбою всередині, що зменшує перетин труби....
    якщо ви хочете вихлопних газів, що робить bropopopopo очистити і закрийте глушник оригінальний...
    pi? ясно, cos?!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    СПАСИБІ! принаймні, тепер почала робити якісь випробування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    вам необхідно зняти і очистити термінал!!деякі мої друзі так роблять!!!
    Точне термінал спорожніли, cos? стріла, в той час як тільки труба пряма=дихання газів, які йдуть швидко з-за високого ступеня стиснення дизеля
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    У випадку, якщо швидкість? з газу ? дата від виходу турбіни, без особливого заглиблення на номенклатура техніки... хлопці, а хто там ставить свої руки на ваші автомобілі? Після кожного оновлення робите один rullata, щоб перевірити результат? Або йдіть в почуття... ??

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    У разі, а також додати швидкість? що все буде pi? турбіна але в першу чергу c'? при високої компресії двигуна
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    я думаю, що якщо спека у фіналі на турбо не відбувається ніяких змін, так як c'? i первинний каталізатор і каталізатор, які тримають швидкість? вихлопних газів, констант !

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •