привіт, хлопці у мене проблема з dobl? 1.3 mjt я замінити портафильтр,повний і оригінальний,і тепер, продовжує з'являтися помилка на бк sensora води в дизельному паливі!ви думаєте, що пу? залежати?
заздалегідь спасибі!
привіт, хлопці у мене проблема з dobl? 1.3 mjt я замінити портафильтр,повний і оригінальний,і тепер, продовжує з'являтися помилка на бк sensora води в дизельному паливі!ви думаєте, що пу? залежати?
заздалегідь спасибі!
Bh? спочатку переконайтеся, що насправді не в присутності H2o дизель
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
може бути, ви ? зламав провід, роз'єм або ? саме fallato.... тобі служити ще один, щоб спробувати.
Піти і вдарити його безпечним для проблемою, як це ? досить недоцільно..
оновлення ебу fiat
спасибі всім за відповіді рага!тоді в порядку..*Мета перевірки h2o ? було перше, що я зробив,але немає води!другий я відключив новий роз'єм і розпорошується відновлює контакти,але так само без результату!*blackwolf76 роз'єм і всі контакти в presetta ок, і взяти,щоб спробувати ? майже неможливо,gi? мати це ? було важко,4giorni очікування!..*sebastiano345 навіть оновлення ебу на фіат?я максимум, я думав вирівнювання проксі!
![]()
continuita' між проводка і ебу ви зробили ? може бути enterruzione ne проводки сволота, fiat
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Привіт Legendaryslave спасибі за увагу! Я не робив ніякої перевірки, як правило, з тієї простої причини, що до заміни фільтруючого елемента він ніколи не доставляв мені неприємностей в цьому роді! Л я замінив, так? появі тріщин і витік дизельного палива!
Але портафильтр ? те, з пластику або з підтримкою з алюмінію?
І тоді проблема полягає в portafilto або датчик несправний поради йдуть від підривника і взяти для тіста
або, може бути, якщо ви, трапляється, деякі автомобілі подібне в майстерні, і спробуйте на мить...