Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 49 49

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
    тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
    крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
    перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
    якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка
    Насос ? була перевірена і не представив проблеми..... Я перевірив, коли рідина потрапляє в tmperatura (90 на термометр приладовій панелі), вода, яка повертається з двигуна в бак тому "тип бульбашки".....

Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 14:56

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ми не забуваємо, що двигун на холостому ходу немає турбонаддува, що часто, коли ? в залежності можуть зробити, волочильні дошки з циліндра трохи тиск в контурі води, навіть проблеми ці автомобілі, які страждають від microlesioni на головці блока і у вас споживання води і не перебуваєте зовнішні витоку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Але більше 2000 про збільшення температури на приладовій панелі???
    І' gi? траплялося, що іноді крильчатка насоса і тяги і оборотів холостого ходу або, точніше, потяг до низьких pi? зусилля не про і так у вас є вода або рідина, яка не обертається примусово в радіатор....перед smotare голову, намагається з насосом для води.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я згоден з ртс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    я згоден з ртс
    У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав cele Visualizza Messaggio
    У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води
    Голову туди або прокладка?
    я не зрозумів, мова заміни ременя в два рази....
    Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
    чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав kidpollos Visualizza Messaggio
    Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
    чи я помиляюся?
    Справді, було б краще зробити випробування на герметичність головки, якщо ваш механік не потрапляє в результати відкритою головою...але не підкреслюючи ваш механік, намагаючись навчити його з нашими порадами...не ? милий sar? професійний і ви терр? до теперішнього часу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    ні, ні, спокійно.....не типу, який йде, щоб підкреслити людей, поки працює......особливо, якщо що ? професіонал, а я любитель diy.....

Citazione Спочатку Написав cele Visualizza Messaggio
    Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura
    ок, зрозумів!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 15:46

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав kidpollos Visualizza Messaggio
    чи я помиляюся?
    Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •