Тоді відкрийте ваш типовий пошту і карту ми бачимо, як можу допомогти
Тоді відкрийте ваш типовий пошту і карту ми бачимо, як можу допомогти
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я читав regolamente таким чином, p? швидко, це добре, а все що там є проблеми, якраз у мене є час, я йду від мого друга, мені дають карту, оригінал і мод, і взагалі пост!
tidus оновлення на машині? пробував щось інше, нове?
be тепер ніколи цього ecu для мене, у мене немає секретів, у мене дизель диму і пари, як я хочу, але не заперечую, що принаймні один раз на тиждень ретуші карту, щоб зробити її буде трохи краще, єдина заковика, що має ? що, якщо ви хочете, щоб дійсно піти з turbo спочатку ви повинні приймати достатню fumosita, не курю, мені, більше 140cv не перейти, я маю на увазі без vederene провід від дзеркала, ще й останній улов ? відповідь турбіни, не ? саме з кращих, щоб увійти в режим, він трохи гальмує, це ви помітили відгук на газ на перемиканні передач ammeno не змінювати в 4000, але там прибуття рідко, дуже рідко, в тих обертів
група маховика/зчеплення 120cv скільки нм тримає, як кроком? ? ж, 150cv або + слабкий?
ну і нормально, коли приходить турбіни, ви повинні діяти тільки на дизель і з тих пір йде дим...але трохи диму nn просто і приємно бачити хмари застряг xD
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Групи літають ? те ж саме для всіх двигунів 1.9 кажучи, отже, 8в 120cv, 16v 140cv, 16v 150cv і 16v 170cv, а залежить від трансмісії 1.9 jtdm з двоступінчаста турбіна 190 де ? було прийнято рішення, здатний витримувати 400 нм крутного моменту, сертифікати
ви і в самому![]()
замість scusando l off topic, встановивши monomassa coupe і краще зчеплення-посилена x 147 чи це нормально зчеплення ori coupe, і, наскільки я знаю, 450 нм тримає їх???
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
я знаю, що встановлюється маховик, але і зчеплення не знаю сумісності? зі зміною