Стр. 30 з 42 PrimaПеред ... 20282930313240 ... ОстаннєUltima
Результати 291 від до 300 про 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді відкрийте ваш типовий пошту і карту ми бачимо, як можу допомогти

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mancio1988 Visualizza Messaggio
    Хлопці, Привіт riesumo пост для інформації, я зв'язався також tidus1985 в приватному деяка інформація, оскільки мені зробили відображення моєї 147 jtd 120 к. с 2007 рік distinctive але не влаштовує з тієї простої причини, що машина випромінює резюме від 2500 оборотів вгору, споживаючи трохи занадто, як і раніше, на низьких обертах, тому я зробив дати titanium і встановив його на пк для iniziarci щось зрозуміти, я хотів взяти його в якості посилання карти tidus1985 для порівняння, але не можу відкрити вкладення, я зареєстрований на кілька днів, хто мені пу? допомогти?
    якщо вам потрібні поради відкрити нову тему і прикріпіть ваш файл орі і мод,що стосується карти, то пишіть тут, а якщо ти читав правила, ти знаєш, що ніхто не може допомогти, в іншому випадку ви ризикуєте бан.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    5
    Я читав regolamente таким чином, p? швидко, це добре, а все що там є проблеми, якраз у мене є час, я йду від мого друга, мені дають карту, оригінал і мод, і взагалі пост!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    tidus оновлення на машині? пробував щось інше, нове?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be тепер ніколи цього ecu для мене, у мене немає секретів, у мене дизель диму і пари, як я хочу, але не заперечую, що принаймні один раз на тиждень ретуші карту, щоб зробити її буде трохи краще, єдина заковика, що має ? що, якщо ви хочете, щоб дійсно піти з turbo спочатку ви повинні приймати достатню fumosita, не курю, мені, більше 140cv не перейти, я маю на увазі без vederene провід від дзеркала, ще й останній улов ? відповідь турбіни, не ? саме з кращих, щоб увійти в режим, він трохи гальмує, це ви помітили відгук на газ на перемиканні передач ammeno не змінювати в 4000, але там прибуття рідко, дуже рідко, в тих обертів

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    група маховика/зчеплення 120cv скільки нм тримає, як кроком? ? ж, 150cv або + слабкий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ну і нормально, коли приходить турбіни, ви повинні діяти тільки на дизель і з тих пір йде дим...але трохи диму nn просто і приємно бачити хмари застряг xD
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав tonyteam Visualizza Messaggio
    група маховика/зчеплення 120cv скільки нм тримає, як кроком? ? ж, 150cv або + слабкий?
    Групи літають ? те ж саме для всіх двигунів 1.9 кажучи, отже, 8в 120cv, 16v 140cv, 16v 150cv і 16v 170cv, а залежить від трансмісії 1.9 jtdm з двоступінчаста турбіна 190 де ? було прийнято рішення, здатний витримувати 400 нм крутного моменту, сертифікати

Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ну і нормально, коли приходить турбіни, ви повинні діяти тільки на дизель і з тих пір йде дим...але трохи диму nn просто і приємно бачити хмари застряг xD
    ви і в самому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    замість scusando l off topic, встановивши monomassa coupe і краще зчеплення-посилена x 147 чи це нормально зчеплення ori coupe, і, наскільки я знаю, 450 нм тримає їх???
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я знаю, що встановлюється маховик, але і зчеплення не знаю сумісності? зі зміною

Стр. 30 з 42 PrimaПеред ... 20282930313240 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •