Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    щоб перевірити, якщо c? кілька втрат метод краще ? зняти моторного відділення і запустити з авто зупиняється,якщо втрачає, безумовно, помітите! в іншому випадку, якщо всі разів, що отримати автомобіль, ви повинні робити rabbocchi перейти, що спокійно ? туди прокладку.....у мене є гольф і робив те ж саме

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Вам треба? нести в майстерню, безумовно, дар? дочірня компанія водяний насос і будете бачити? якщо ? у разі передбачати поширення, оскільки в даний час ? всі розібрали.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є
    На те, що двигун пропустити diy слово механік!
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав kidpollos Visualizza Messaggio
    Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....
    Дуже добре! ось з дуже суворі правила, яких необхідно дотримуватися при виконанні робіт певного типу, якщо він робить бульбашки повітря ущільнення ? туди, механік, якому потрібно зробити? робити все-одно гідравлічні випробування на голову один раз демонтовано, а також перевірити, вивчивши ущільнення в якому циліндрі був втечу стиснення
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    be розподіл має бути зроблено кожні 100 000? якщо pi? або менше, ти вже поруч, напевно, тобі слід робити це, і ви повинні також змінити і насос води, хоча, безумовно, тобі consiglier? хто вам робить роботу........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Я зробив 90k і 180к...я зараз в 250 тис., але я знаю, що для поширення, то відсилаю......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    вам варто повторити! якщо вам потрібно, щоб хтось прямо зараз, що треба зняти ремінь і підшипник тобі багаття? 120-150 у pi?,якщо будеш після, навіть подвійний, якщо не більше?..*****unque дивіться самі, я дав тобі тільки одну пораду, привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    І тоді я знаю, що в "котел" поставив також, що.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
    тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
    крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
    перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
    якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •