Привіт всім!!!!
Я Андрій, 29 років, Удіне, радий стати частиною цього форуму, в надії, що нарешті знайшов форум на спортивні машини електронна, де є дійсно бажання поділитися своїми знаннями, і допомагати один одному!!!
Спасибі всім!!!!!
Привіт всім!!!!
Я Андрій, 29 років, Удіне, радий стати частиною цього форуму, в надії, що нарешті знайшов форум на спортивні машини електронна, де є дійсно бажання поділитися своїми знаннями, і допомагати один одному!!!
Спасибі всім!!!!!
андрій, ласкаво просимо, скажіть нам, навіть ваша професія? гарне продовження.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Так хороший питання, тепер я офіційно безробітний, я працюю час від часу в консолі і Страйкбол! Пощастило залишитися на кілька автоматизації або охоронна...
Я повторюю, що пі? читаю обговорення-й? я переконаний, що це форум, де ми допомагає один одному, і я сподіваюся, що ви можете мені допомогти, так що за можливість? отримати досвід і допомогти я хтось!!!
привіт і ласкаво просимо!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
привіт і benarrivato,на даному форумі, просто покатайтеся в різних дискусій і вивчіть ті розділи, які є у нас, і ви розумієте, тільки, якщо немає форум від вимог вами згадані,гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прийом.--....
Привіт і ласкаво просимо
привіт ласкаво просимо
привіт ласкаво просимо
ласкаво просимо..