В мій маленький "негаразди" з ебу мотоцикл, я вважаю, що ви можете скопіювати зіставлення змінених, так і комплект оригінальних виробників, так і - іноді - с-то-й? особливо роблять деякі підготовчі заходи. Я вважаю, що перевіряється ж, що в світі chiptuning автомобілів, з усім, що в останньому випадку змінні дійсно багато пі? починаючи з декількох сімей ослаб, навіть на одній і тій же моделі автомобіля.
Не, можна було б створити базу даних, файли, змінені перевірені? Не скажу, щоб підготовка специфікації, але, принаймні, для основних варіантах, з яких ви можете взяти приклад, так як studio, що для поліпшення результату?
Очевидно, що доступ до цієї бази даних повинен бути дуже контролюється, принаймні, ви повинні бути в змозі забезпечити до деяких карт, підходящих для того, щоб активно брати участь у все і, якщо б це було можливо, обмежити завантаження для доступу ліжками, двома тип завантаження протягом 24 годин, або, принаймні, обмеження, які можуть бути виконані безпосередньо з Адмін навіть з дозволу, зроблені ad hoc.
M999
p.s. не питайте мене файли через особисте повідомлення, що я повідомляю безпосередньо до Admin, дякую.