Подивитись Результати Опитування: ви згодні з тим, щоб вставити категорія фахівців на форумі?

Учасники
7. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • ви

5 71.43%
  • немає

2 28.57%
Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    наприкінці форуму ? ваші вирішили вас...? тільки, що гроші псують кожна річ, заснованої на вірності? і solidariet?... останнім часом у мене дуже мало часу, щоб перейти до комп'ютера, я зрозумів, що я втратив багато цікавих дискусій... тоді я і проблеми підключення... прокляті менеджери!... я сподіваюся, що ви не взяти для нас? я написав ...
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    наприкінці форуму ? ваші вирішили вас...? тільки, що гроші псують кожна річ, заснованої на вірності? і solidariet?... останнім часом у мене дуже мало часу, щоб перейти до комп'ютера, я зрозумів, що я втратив багато цікавих дискусій... тоді я і проблеми підключення... прокляті менеджери!... я сподіваюся, що ви не взяти для нас? я написав ...
    alterportal написав, як інший адмін, якщо ми хотіли зробити, ми робили без дозволу, але ніхто не росте, це хороша група, і, перш ніж щось зробити, ми хотіли б ваша думка, вибачте, якщо це мало тобто ти ще там можуть зробити....... в основі те, що ви пишете, тому що ми хочемо, щоб саме читати те, що ви думаєте, як називається пост,на жаль, я не пам'ятаю, як ми відкриваємо опитування, голосувати чи ні і т. д. як можна це зробити, і ми побачимо, так dafarsi тим часом висловлюйте свої думки,спокійний, може бути, ви вивчаєте, але кожен раз приходьте до нас у гості.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    мій інтерес, як і у всіх інших ? що, створивши цей розділ, шакали, що вони прийдуть навіть сюди.
    корисні поради та обмін дух поступово зникають на користь пост, а не "хай" "ти прямо з дороги", "краще, чим тобі допомогти професіонал" і т. д. і т. п.
    в той момент, sar? кінець людей, як я, який в місяць присутності на цьому форумі дізнався багато завдяки допомозі спеціалістів

тому, якщо я повинен бути чесним, я не на користь такої розділ.

якщо хочете конкретний файл використовує ваш сервіс файлів, on-line, що, як я переконався, вона відмінно працює
    для мене розділ, повний професіоналів або передбачуваного finir? лише за пошкодження форумі, і тільки ті, що будуть труднощі, будуть користувачі, які реєструються, щоб дізнатися, так само як і я, чому? ви знайдете занурювальні PM а я роблю файл 52, 51, 50, 49 євро з боку різних фахівців або передбачуваного
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    мій інтерес, як і у всіх інших ? що, створивши цей розділ, шакали, що вони прийдуть навіть сюди.
    корисні поради та обмін дух поступово зникають на користь пост, а не "хай" "ти прямо з дороги", "краще, чим тобі допомогти професіонал" і т. д. і т. п.
    в той момент, sar? кінець людей, як я, який в місяць присутності на цьому форумі дізнався багато завдяки допомозі спеціалістів

тому, якщо я повинен бути чесним, я не на користь такої розділ.

якщо хочете конкретний файл використовує ваш сервіс файлів, on-line, що, як я переконався, вона відмінно працює
    для мене розділ, повний професіоналів або передбачуваного finir? лише за пошкодження форумі, і тільки ті, що будуть труднощі, будуть користувачі, які реєструються, щоб дізнатися, так само як і я, чому? ви знайдете занурювальні PM а я роблю файл 52, 51, 50, 49 євро з боку різних фахівців або передбачуваного
    Ну ось і " ласкаво просимо тих, хто скид? дотримуєтеся наші правила, і все суспільство", не згоден з вами, що дух поділу andra об'єм 1, чому? однак ми я й admin, що ми робимо можливим для всіх і другий-чому? як вже? сказали, що якщо ми бачимо таку поведінку фахівця стане знову новачок,pm з пропозиціями роботи у бік пониження не знаю, хто повинні бути негайно повідомлені і ці користувачі будуть негайно забанені, то це також вас, щоб продовжити діяльність на регулярній основі,наприклад, якийсь час назад користувач розмістив оголошення про продаж на форумі на регулярній основі,то всередині його пост залити,' користувача, пропонуючи той самий продукт, і ін,легко мені було повідомлено, це поведінка неправильне і протягом 2 хвилин я вичистив свій пост і звернула користувача.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я згоден, шкода, я не зробив цю професію x жити, але я великий..grandissino пристрасний,що добре буде, якщо може стати інструментом x зробити краще наш форум..увагу на хитрість, чи буде, з мого боку буде sputtanati publicamente.
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ок, хлопці, я бачу, що ніхто не має нічого додати,в цей момент, після того як ви очистили нашу ініціативу,пояснив, що ще є професіонали, які, крім звання професіонала,колір ніка,власні підписи, і зробити собі рекламу тільки в розділі " ТЕКСТОВІ ОНЛАЙН,офіційно відкриваємо цей розділ.
    звичайно, rassicuro ще раз, що нікому не буде відмовлено в ніщо, а тим більш допомогу від професіоналів,ніхто не може зв'язатися в лічку з пропозиціями і т. д. але ви повинні принаймні бути вам звернутися, якщо зацікавлені,будуть і витрат, встановлених з форуму, щоб не робити аукціони на пониження, або скористатися послугами інших,якщо робота не вдалася ви можете зв'язатися з нами, щоб уточнити які-небудь непорозумінь,якщо професіоналізм " обіцянку не було те ж саме, і т. д. і т. п.,ми приймаємо уточнити чи перевірити будь-якої проблеми, тому, якщо ми повинні були бути проблеми, не приходьте звинувачувати в штат форумі.
    IP

НОВАЧОК L'avatar di amf tuning
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    У воркуті
    Et
    58
    Повідомлення
    17
    Прибуття пізно і виховання черзі, але , з досвіду, вже пережито, я вважаю, що розділ, присвячений професіоналам потрібно тримати подалі штучних фахівців . я сподіваюся, що цей безлад не може звернутися лише один з тих, для досягнення кворуму...
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав amf-тюнінг Visualizza Messaggio
    Прибуття пізно і виховання черзі, але , з досвіду, вже пережито, я вважаю, що розділ, присвячений професіоналам потрібно тримати подалі штучних фахівців . я сподіваюся, що цей безлад не може звернутися лише один з тих, для досягнення кворуму...
    Я згоден, цілком навіть, чому? розділ, присвячений вам спеціалістів служи? щоб розвіяти сумніви важливі, що тільки великий професіонал, знає, ...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    я старомодний
    форуми служать для того, щоб ще... фахівці працюють у приміщенні майстерень....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    я старомодний
    форуми служать для того, щоб ще... фахівці працюють у приміщенні майстерень....
    добре сказав..
    IP

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •