Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Не самовпевнено, але я повинен correggerti якщо ви пишете щось
    неправильно також, чому? форум і прочитав від професіоналів
    і звичайні люди, які ще не мають поняття про те, як працює поп-off
    cos? робите, ви робите з помилок на роботу.
    Я закликаю тебе не повторити.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    admin абсолютно правий...погубить турбіна з цією системою...навіть якщо засувки тиск 1,5 бар, натиснувши прокачати надлишковий тиск, в будь-якому випадку турбіна буде? рости обороти, приходячи до руйнування...сказав, простіше кажучи.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    я заявляю, що я вже представив, але там повторення в будь-якому випадку.
    насправді я не мав на увазі вас.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибачте msport (exil77grande)
    для mikyrace82 я думав, що з установкою турбіни для бензинових двигунів, до речі, ще в два рази
    коні в моїй 1.3 і при робочих температурах і тисках, добре ще в умовах andro' отримати максимум 70%
    його соціальних можливостей і розширень? (об / хв) - це я вибрав для редагування поп-off.
    крім того, після установки турбіни, я зрозумів, що не з'? достатньо місця, щоб встановити westgate.
    тоді хтось м'яко, може порекомендувати якісь інші рішення?
    thanks

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Вибачте, якщо ви не авторизовані тиску з popoff by pass повинен завжди залишатися закритим для curiosit? ви покажіть мені, як ви, змонтований з фото, цікаво

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    вибачте msport (exil77grande)
    для mikyrace82 я думав, що з установкою турбіни для бензинових двигунів, до речі, ще в два рази
    коні в моїй 1.3 і при робочих температурах і тисках, добре ще в умовах andro' отримати максимум 70%
    його соціальних можливостей і розширень? (об / хв) - це я вибрав для редагування поп-off.
    крім того, після установки турбіни, я зрозумів, що не з'? достатньо місця, щоб встановити westgate.
    тоді хтось м'яко, може порекомендувати якісь інші рішення?
    thanks
    не має нічого те, що турбіна походить від автомобілізації-й? в якості...з системою, яку ви створили ви порушуєте в будь-якому випадку...не контролюєте швидкість? стовпа, але тільки тиск....
    не контролюйте швидкість? стовпа, але тільки тиск у каналах...турбіна замість цього взяти? все більше і більше? обороти підніматися обертів двигуна, поки він не розпадеться...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-08-2013 до 11:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я не зовсім згоден з вами, проте "ми дізнаємося тільки живемо".
    я твердо переконаний, що на моїй машині працює половина? те, що повернувся б на 500 і з температурою
    вихлопних газів не менше ніж на 200 градусів менше, ніж на бензин.
    для legendaryslave якщо читати обговорення з самого початку я написав, що я купив, але ще не у мене ? прийшла
    за час шляху, не втопивши ноги, і в будь-якому випадку, як тільки у мене буде встановлено stanne впевнений, що задньо фото.

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    я знаю, що вам не зрозумілі деякі речі...чому? виробники турбокомпресорів витрат fior di quattrini у вивченні геометрії та диспетчерів потім, якщо це так просто? рада..насправді два...добре інформовані про роботу турбокомпресора і з грошима, що відновити продажу цього народу(тепер, що ? ще об'єднує), покупки з'явився орі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    спасибі...

якщо це сталося, що турбіна розвалюється, і я дякую в будь-якому випадку все для щирості? хоча постійно
    бути не згодні з вами, також залежить від виду довідки, що він у тому сенсі, що якщо ви тримаєте відкритою дросельною
    на 10 км ? очевидно, що зламається, але будучи машині всі дороги, якщо перетворити? протягом 10 хвилин при повному навантаженні
    sar? gi? так. у будь-якому випадку, через кілька місяців я оновлю.
    між тим, зараз я закінчив монтувати наконечники форсунок lybra 105 cv, і мені довелося переписати картку ori-чому?
    з попередньої, йшов сильний, але поршні плавали в дизельному паливі.
    тільки що зробив нову карту даю вам новини, якщо ви зацікавлені.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-08-2013 до 23:36

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    натовп, фон, також на 500метрів...не має сенсу міняти авто, якщо потім потрібно parzializzare на педаль газу, щоб повернутися додому без допомоги шкідник..потім degustibus...

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •