Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
але кут упорскування, що відповідає?...
на скільки градусів повороту колінчастого вала необхідно мати певну кількість? дизель.
Щоб бути іп? ясно, я тебе відзначити, що якщо порівняти журнал заздалегідь, з оригінальною карті і журналів, які ви вносите на карту тільки з тиску в рампі різноманітний побачите, що значення не змінюються, зміниться? кут закінчення ін'єкції.
я вас зрозумів чудово, але до вприскування ? точно скільки градусів не вистачає колінчастого вала до вмт
і впорскування здійснюється малюк градусів перед вмт.
я міг би погодитися з вами, якщо я скажу, що ecu затримує закриття інжектора.
крім того, я хотів би зрозуміти, що ви хочете сказати з "журналу"
для "журналу" ви маєте на увазі, грубо кажучи, коли з допомогою діагностики перейти дотримуватися дані двигун тип відсотках прискорювач, кількість? дизельне паливо, впрыснутое і так далі...я прошу вибачення, якщо я не відповідні умови, і в цю годину...![]()
не з'? проблеми, дійсно, дякую за відповідь
спробуємо відповісти на інші, починається впорскування, малюк градусів перед вмт (generamente, але не завжди) і потім закінчується (особливо, коли ви хочете все або rimappi) після вмт. Збільшення часу уприскування ебу просто тримати форсунку відкритої час, що він був раніше, pi? приріст дав в спеціальну карту. Заздалегідь не було вирішено, залежно від часу уприскування.
ви праві, щоб налаштувати заздалегідь ecu враховує також тиску в магістралі високого тиску, навантаження двигуна і інші параметри вторинних тип
температура повітря і дизельного палива.
але факт залишається фактом, що для збільшення кількості? дизельне паливо, ви повинні тримати форсунки відкриті довше (паритет? тиску в магістралі rail)
і, таким чином, ecu обов'язково повинен передбачити.
і потім, що значить ", зазвичай, але не завжди" ви маєте на увазі, щоб у разі попередньої ін'єкції і після ін'єкцій?
Той факт, що ecu треба для сили передбачити запевняю вас, що не ? cos?, спробуйте, збільшується час 300us, і подивіться, наскільки вам різноманітні заздалегідь... не зміниться? взагалі.
", зазвичай, але не завжди" чому? при низьких обертах і малих швидкостях потоку дизельного палива, завдяки попередньої ін'єкції, ви зможете надати навіть після вмт, з перевагами, особливо в ****лло в rumorosit? і зниження NOx. Нас ця річ цікавить порівняно мало, але якщо ви подивитеся на деяких оригінальних картах ви помітите, що в місцях, зазначених мною у вас заздалегідь негативний - початку inezione після вмт.
Тепер повернемося в тему; якщо ви хочете поговорити про це ще можна відкрити тему і буде? ради розмістити мої думки.
ок, але в який розділ я повинен відкрити такий топік?